DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Beg seluar jeans lama
Kami tidak kehabisan idea di kalangan orang yang kreatif. Mereka sentiasa mahu mencipta sesuatu yang baru, luar biasa, asal. Sangat menarik untuk menjahit benda-benda yang berbeza dari lama, keluar dari jeans atau koyak. Terutamanya berjaya adalah beg. Mereka boleh dijahit dari seluruh kaki, dan boleh digunakan untuk menjahit kepingan-kepingan kecil yang tersisa dari pemotongan. Elemen celana jeans, baju dan lain-lain juga boleh digunakan untuk beg jahit. Dari penggunaannya, beg hanya akan menjadi lebih menarik dan lebih asli. Lihat sendiri.
Beg seluar jeans lama

1. Beg tangan kecil dijahit dari saiz yang sama dengan seluar jeans. Mereka dijahit bersama dengan bantuan jari-jari yang terang. Braid hanya dijahit di atas kotak. Kaedah ini tidak membuat lipit tebal dan tidak merumitkan proses jahit. Pemegang beg juga dipotong dengan mengasah. Dalam kes ini, mengasah bukan hanya menghiasi pemegang, tetapi juga menutup sendi tepi mentah kain.
Beg seluar jeans lama

2. Beg kedua diperbuat daripada baju wanita. Oleh kerana baju dihiasi dengan sulaman, beg itu ternyata sangat elegan. Dengan beg ini, anda boleh pergi ke pantai atau pergi membeli-belah. Beg ini ringan dan lapang, dengan dua pemegang yang luas, yang membolehkannya dimuatkan dengan baik. Mengendalikan tidak akan memotong tangan. Jika dikehendaki, beg seperti itu juga boleh dipakai di bahu.
Beg seluar jeans lama

3. Beg seterusnya dijahit dari belakang seluar jeans. Poket bersulam menghiasi beg dan boleh digunakan untuk tujuan mereka untuk meletakkan kunci, kad pengangkutan, dan wang kecil di dalamnya. Di bahagian bawah beg, kutang perak dilancarkan. Ia harmonis dengan rhinestones pada sulaman dan membuat beg itu lebih cerah dan lebih seronok.
Beg seluar jeans lama

4. Anda boleh menjahit beg besar untuk membeli-belah atau melancong ke negara ini, menggunakan selendang denim kanak-kanak dengan sulaman. Ia dipotong menjadi dua bahagian dan dijahit ke bahagian bawah beg. Di sudut yang terbentuk, anda boleh meletakkan applique dari kulit timbalan. Rama-rama sentiasa dalam trend, perkara utama adalah membuat permohonan dengan berhati-hati. Poket besar dengan selimut dari seluar jeans lelaki dijahit ke belakang beg. Poket pada beg tidak boleh digunakan.
Beg seluar jeans lama

5. Apabila tiada butiran jeans yang cukup, anda boleh menambah beg dengan kain asli. Lebih baik kain itu padat (atau terpaku untuk ketegaran dengan dua kali ganda). Dan sekali lagi - rama-rama besar warna emas untuk menyesuaikan kain. Pemegang panjang dijahit dari seluar jeans yang sama, dilekatkan pada beg dengan cincin logam dan boleh laras panjang.
Beg seluar jeans lama

6. Beg lain dijahit dari separuh depan seluar jeans biru gelap. Poket yang sangat cantik ada pada seluar jeans. Untuk memadankan sulaman di atas poket di atas beg itu, palam yang diperbuat daripada rhinestones logam dibuat. Mereka bersinar dengan cantik dan memberikan beg itu satu daya tarikan baru. Beg itu terletak di tali panjang, dan tali pinggang diambil dari beg sukan. Pemegang dilengkapkan dengan pemegang carabiner untuk cincin yang dijahit ke dalam beg.
Beg seluar jeans lama
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh