DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» »Hanging flowers
Pada satu hari yang baik, saya memutuskan untuk menghiasi taman saya dengan bunga gantung tambahan. Saya mahu menggantung dari pagar untuk mewujudkan suasana yang lebih meriah di taman. Saya pergi ke kedai, yang dijual hanya pot tergantung. Sudah tentu mereka tidak sesuai dengan saya dengan rupa atau harga. Dan kemudian paip dari longkang hujan menangkap mata saya.
Bunga gantung

Idea ini telah tumbuh dengan sendirinya. Ambil paip, buat potong membujur, gamkan di sekeliling tepi.
Paip PVC tidak rosak, tidak merosot. Mereka bererti beribu-ribu tahun yang lalu.
Saya mengambil paip PVC empat inci. Saya memotong tiga kepingan yang sama untuk membuat taman bunga bertingkat tiga tingkat.
Bunga gantung

Kemudian, pada akhirnya melihat, saya melihat sedikit kurang daripada separuh paip, anda juga boleh melihat dengan melihat tangan biasa. Dia mengeluarkan burr dengan fail. Saya melekatkan plag dengan gam.
Bunga gantung

Untuk mengikat, saya menggerudi lubang di dalam palam di atas. Saya juga menggali lubang dari bawah supaya air berlebihan tidak akan terkumpul jika, katakan, hujan, kerana kotak ini akan digantung di jalan. Kemudian dia terlepas tali di semua tiga periuk yang berlainan panjang.
Bunga gantung

Mengisi laci dengan bumi. Untuk mengelakkan lubang saliran daripada tersumbat, saya meletakkan kain itu di beberapa lapisan di bahagian bawah. Bunga yang ditanam dan digantung reka bentuk ini di atas pagar.
Bunga gantung

Ia kelihatan, saya akan memberitahu anda, ia sihat. Struktur plastik seperti itu boleh digunakan bukan sahaja di taman, tetapi juga di rumah, di balkoni, dll. Kelebihan utama kelas induk ini tentunya adalah murah dan kesederhanaan reka bentuk.
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh