DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» »Mudah tetapi boleh dipercayai cache
Cache adalah sangat mudah dan sangat rahsia. Anda tidak memerlukan bahagian langka dan banyak masa untuk mengulanginya.
Apa yang anda perlukan ialah kes tembakau. Ia diperbuat daripada aluminium nipis. Dan gerudi bulu. Anda boleh meminjam gerudi ini - anda tidak perlu untuk sepanjang masa.

Apa yang boleh disimpan dalam cache sedemikian?


Dalam cache anda boleh menyimpan wang untuk hari hujan, perhiasan, pemacu kilat USB dengan data berharga, dll.
Mudah tetapi boleh dipercayai cache

Bagaimana hendak membuat cache?


Mula-mula anda perlu melampirkan mesin basuh ke penutup kes itu, yang akan menjadi diameter lebih besar daripada yang lebih penuh itu sendiri. Ia boleh ditemui atau dipotong dengan gunting untuk logam dari kaleng. Untuk pengancing kami menggunakan bolt dengan topi rata. Dalam kes ini, pra-gerudi lubang.
Mudah tetapi boleh dipercayai cache

Di manakah cache akan diletakkan?


Cakera akan terletak di hujung pintu dari atas, jadi sangat boleh dipercayai dan tidak mungkin sesiapa akan mencari barang berharga di sana.
Kami mengukur diameter kes dari cerut. Dan kami mengambil gerudi pen sedikit lebih besar dalam diameter daripada kes itu. Kami memasukkan ke dalam pemutar skru atau gerudi dan menggerudi lubang. Kedalaman lubang harus lebih besar daripada panjang kes itu.
Sekarang anda boleh cuba memasukkan kes itu ke dalam lubang - ia harus jatuh. Tetapi keping harus dilekatkan. Kepada puck juga menjunam ke dalam pokok - anda perlu membuat alur kecil di sepanjang tepi lubang. Ini boleh dilakukan secara manual dengan menggali pemutar skru. Atau bawa bit gerudi yang lebih besar dan gerakkan sedikit.
Mudah tetapi boleh dipercayai cache

Kemudian kami mengambil bekas kami dan menurunkannya ke lubang. Dia harus berbaring dan tidak boleh dilihat. Apabila menutup pintu, dia juga tidak boleh mengocok dan tidak berehat di mana-mana sahaja.

Bagaimana sekarang untuk mendapatkan kapsul kami keluar dari lubang?


Dan kita akan mendapat kapsul ini dengan nilai-nilai dengan magnet biasa. Kami membawa magnet - topi adalah magnet. Kami mengangkat dan kapsul itu meningkat dengan magnet.
Mudah tetapi boleh dipercayai cache

Itu sahaja, sekarang anda tidak perlu bimbang tentang nilai-nilai. Semoga berjaya
Mudah tetapi boleh dipercayai cache
Kembali
Komen (5)
 1. Saya
  #1 Saya Tetamu 2 Oktober 2017 07:04
  9
  Di bawah topi, rehat dengan bit gerudi yang lebih besar harus dilakukan SEBELUM pengeboran lubang utama.
  Tiada apa yang boleh dilakukan di lubang yang telah digerudi dengan bit gerudi yang lebih besar - tidak ada tempat untuk berehat di tengah
 2. Meow
  #2 Meow Tetamu 21 Oktober 2017 08:17
  14
  Selepas artikel ini - tidak lagi cache dipercayai.
 3. Kelapa
  #3 Kelapa Tetamu 30 Januari 2018 10:30 a.m.
  1
  Dan jika pintu adalah besi? Secara umum, pengesan logam mudah dijumpai. Anda memerlukan kes dengan minimum logam - sebagai contoh, plastik dengan kacang besi untuk magnet dan itu sahaja.
 4. Elena
  #4 Elena Tetamu 1 Mac, 2018 16:24
  0
  Artikel hebat tentang tempat bersembunyi. Tetapi terdapat satu kelemahan besar di tempat persembunyian ini - semua orang tahu tentang mereka, termasuk dan pencuri.
  Anda kini boleh belajar tentang bagaimana untuk mendapatkan cache sendiri, individu, dan profesional dengan melawat Muzium Cache di bawah nama "Values ​​Preserved"
 5. Menunggu
  #5 Menunggu Tetamu 26 Mei 2018 05:34
  5
  Simpan wang anda di bank simpanan, sudah tentu, jika anda memilikinya! :)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh