DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Potong Turki
Ini hidangan yang sangat baik apabila anda perlu memasak sesuatu yang tergesa-gesa. Hidangan ini tidak mengandungi ramuan yang kompleks. Memperkenalkan hidangan ini dalam diet harian, bersama dengan salad sayur-sayuran, akan membantu menyebarkan metabolisme. Kandungan kalori hidangan rendah dan tidak akan menambah kilogram tambahan, tidak perlu ke badan. Kandungan kalori cutlets kalkun adalah 150 kalori, dan ini adalah tiga helai kecil.
Cutlet Turki

Masa memasak: satu jam.
Kesukaran memasak: mudah.
Komponen:
 • Dua fillet kalkun;
 • Mentol;
 • Setengah segelas susu;
 • Rempah.

Cutlet memasak - resipi


Pertama sekali, kami menyediakan semua produk. Kemudian tuangkan susu ke dalam pengisar. Kami membersihkan bawang dan memotongnya ke beberapa bahagian. Letakkan semuanya dalam pengisar dan mengisar.
Seterusnya, letakkan dalam pengisar, sebelum dipotong menjadi kepingan. Tuang sehingga licin, dan kemudian musim dengan rempah. Kami mengalihkan segalanya ke plat. Tiada ramuan lanjut diperlukan.
Cutlet Turki

Cutlet Turki

Kami memanaskan kuali untuk menggoreng. Tuangkan minyak zaitun ke dalam kuali. Sebaik sahaja kuali itu dipanaskan, sebarkan roti dengan sudu. Goreng sampai pecah muncul di tepian. Kurangkan haba dan gorengkannya sepenuhnya.
Cutlet Turki

Cutlet Turki

Ulangi prosedur penggorengan pada kedua-dua belah pihak.
Letakkan bakso yang disediakan di atas pinggan dan menghiasi dengan arugula. Hidangkan dengan hidangan sampingan yang dikehendaki. Hidangan yang sangat baik untuk memasak, jika tetamu yang tidak dijangka dijangka di ambang, kerana ia disediakan dengan sangat cepat dan dari cara improvisasi. Cutlet lembut dan lazat.
Cutlet Turki
Kembali
Komen (2)
 1. Tatyana
  #1 Tatyana Tetamu 18 Julai 2017 07:52
  0
  Mmmmmm ..... Delicious !!! Sangat lembut!
 2. Olga
  #2 Olga Tetamu 6 Ogos 2017 14:11
  1
  Resipi diet yang hebat. Ternyata sangat lembut dan berair. Cutlet Turki dan purees ... lazat dalam satu perkataan!

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh