DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Mutiara hiasan" Kucing kaki "
Nampaknya hanya musim panas yang telah bermula, tetapi sebelum kita mempunyai masa untuk melihat-lihat, salji putih, musim sejuk akan datang lagi. Seperti kata pepatah popular, "Sediakan giring di musim panas, dan kereta di musim sejuk," ini bermakna anda perlu bersedia untuk semuanya terlebih dahulu. Oleh itu, anda perlu menjahit, sebagai contoh, sarung tangan lucu dalam bentuk kaki kucing. Mereka akan menyelamatkan kamu dari sejuk dan menghiburkan kamu.
Kaki Hiasan Kucing Kucing

Untuk hiasan sarung tangan, kita perlukan:
- anak sulap;
- Rasanya merah jambu;
- gunting;
- pen;
- benang dan jarum.
Kaki Hiasan Kucing Kucing

Nota: lebih baik untuk mengambil sarung tangan dalam warna biasa tanpa sebarang corak; warna-warna yang dianggap warna semulajadi untuk kucing (putih, kelabu, merah, hitam) juga akan kelihatan baik. Ia akan menjadi lebih baik jika anda melepaskan sarung tangan, ini akan mewujudkan perasaan rambut kucing yang lembut. Sekiranya anda tidak ingat apa yang kelihatan seperti kaki kucing, maka sebelum anda mula melukis, lihat kaki binatang peliharaan anda. Tetapi, jika, bagaimanapun, tidak ada kucing, maka lihat imej cakar di Internet. Jadi mari kita mulakan!
Langkah 1. Pada rasa merah jambu kita menarik lukisan sawit (lebar 5.5 cm dan tinggi 4 cm) dan empat pad kucing (lebar 2 cm dan tinggi 3 cm). Adalah lebih baik untuk dirasai dengan tekstur lembut.
Kaki Hiasan Kucing Kucing

Kaki Hiasan Kucing Kucing

Langkah 2. Kami membuat dua persiapan. Potong sepanjang kontur.
Kaki Hiasan Kucing Kucing

Langkah 3. Untuk kemudahan, letakkan surat khabar di bingkai. Ini adalah perlu agar tidak secara tidak sengaja menyalakan melalui kaki. Kami mengikat bahan kerja dengan pin di bahagian dalam sarung tangan.
Kaki Hiasan Kucing Kucing

Langkah 4. Kami menjahit semua jurang dengan jahitan (butanghole) jahitan. Pilih benang untuk dipadankan dengan warna yang dirasai. Cuba pastikan jahitannya rata, kemas dan tidak ada yang ditarik bersama.
Kaki Hiasan Kucing Kucing

Kaki Hiasan Kucing Kucing

Berikut adalah perkara baru!
Kaki Hiasan Kucing Kucing

Dalam sarung tangan cantik dan hangat ini, anda boleh meluncur, bermain ski, mengukir salji, dan mengatur tangkapan gambar musim sejuk.
Kaki Hiasan Kucing Kucing
Kembali
Komen (3)
 1. Ogo
  #1 Ogo Tetamu 8 Ogos 2017 19:09
  0
  Saya sendiri tidak akan fikir seperti hiasan yang lembut dan cerah sarung tangan, dan juga di bahagian dalam tangan saya! Sekarang saya ambil perhatian idea ini, penjimatan adalah jelas - anda boleh mengambil sarung tangan atau sarung tangan yang paling mudah, tetapi ada banyak ruang untuk imaginasi!
 2. Alyaska
  #2 Alyaska Tetamu 22 Ogos 2017 23:39
  0
  Apa yang menggembirakan! Pastikan untuk membuat sarung tangan untuk anak perempuan saya pada musim sejuk. Dan dia akan gembira, dan banyak wang tidak diperlukan. Terima kasih atas idea ini!
 3. Alexandra
  #3 Alexandra Tetamu 26 Ogos 2017 14:10
  0
  Produk berbulu akan dihapuskan tidak lama lagi, dan ini merupakan pilihan asal untuk menutup lubang. Mungkin idea ini boleh digunakan bukan sahaja untuk anak sulap. Ambil perhatian, terima kasih!

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh