Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
Belon Casket


Anda perlu:
1. Rasuk 1.5 * 3 cm dengan panjang sekurang-kurangnya 64 cm;
2. Papan pemotong 20 * 13.5 cm;
3. Dua gelung kecil;
4. Napkin
5. Satu set gimik;
6. Skru penekanan sendiri -4 pcs .;
7. Clay Joiner's moment;
8. Telus varnis berkilat vixen dalam semburan boleh;
9. dempul akrilik;
10. Kertas kasar besar dan sederhana;
11. Melihat kayu.
12. Gamma polimer Prestige;
13. Sudut.

Ambil papan dan gunakan gabus wain untuk menutup lubang, licin permukaan dengan dempul akrilik, tunggu pengeringan dan akhirnya keluarkan penyimpangan dengan kertas pasir sederhana.

Belon Casket


2. Kemudian kami akan menutup permukaan papan kami dengan cat akrilik putih dan biarkan ia kering.

Belon Casket


3. Pada masa ini, kami akan memisahkan bahagian bawah dari serbet. Sapukan gam Prestij ke papan kering (termasuk tepi bulat) dan mula melekat serbet, bermula dari pusat ke tepi, putar tepi serbet. Dengan berus rata No. 12, licin dari pusat ke tepi lipatan dan gelembung.

Belon Casket


3. Selepas ini, perlu untuk merapikan papan kami dalam beberapa lapisan dengan varnis - tudung depan peti mati pada jarak 25 cm, berjabat dengan baik sebelum berbuat demikian. Selepas memakai kot, tunggu 15 minit untuk kering. Jika tidak ada cara untuk melakukannya di jalan, anda perlu melakukannya di dekat tingkap.

Belon Casket


4. Sekarang kita akan memotong peti mati itu. Oleh kerana tudung kotak dibulatkan, kes akan sedikit lebih kecil - 19 * 13cm. Kami menandakan 19 cm, kemudian kami melukis sudut dengan sudut yang tepat 45 darjah dan mengetepikan serong diagonal di kedua-dua sisi. Bahagian dalamannya ialah 16cm. Kami melakukan 2 butiran dengan cara ini. Kemudian tandakan 13 cm - di dalam bevel akan 10 cm, masing-masing. Kami juga membuat 2 butiran sedemikian.

Belon Casket


5. Sekarang gam dengan gam Momen bahagian-bahagian badan Joiner dan bahagian bawah lembaran chipboard 20 * 13.5cm.

Belon Casket


6. Letakkan dempul di peti mati

Belon Casket


7. Kemudian kita pasangkan dempul dengan kertas pasir halus dan cat dengan cat akrilik putih. Sebenarnya, lebih baik untuk segera buku asas dengan dempul akrilik putih - kerana cat akrilik tidak mengeluarkannya, tetap kendur dan tidak sesuai dengan dempul dan boleh mengupas secara spontan.

Belon Casket


8. Untuk keindahan pinggir kotak anda perlu memotongnya dan tingkatnya dengan dempul, cat dengan cat putih.

Belon Casket


9. Gantungkan engsel pada peti mati, dan kemudian pada tudung. Penggerudi akan menjadi berguna bagi kita, kerana ia adalah mustahil untuk mengetatkan skru sendiri mengetuk diri ke dalam kayu yang padat dengan pemutar skru biasa.

Belon Casket


10. Di bahagian bawah, kami perekat merasa 16 * 10cm.

Belon Casket


11. Itulah yang berlaku!

Belon Casket
Kembali
Komen (1)
  1. Karinka
    #1 Karinka Tetamu 9 Ogos 2017 3:20 PG
    0
    Dari barang-barang biasa, anda mendapat keindahan seperti itu. Seperti kehidupan kedua dalam peti keselamatan kegemaran anda!

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh