DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Panel gambar" Little ballerina "
Gambar mural Little ballerina

Gambar mural Little ballerina


Gambar kecil dengan garis besar ballerina kecil boleh berfungsi sebagai hiasan untuk bilik kanak-kanak untuk seorang gadis, atau mana-mana bilik lain dengan ruang bebas di dinding. Jadi, jika anda dikunjungi dengan inspirasi, dan ingin menyegarkan kawasan pedalaman dengan sesuatu, kemudian turun ke perniagaan.
Panel ternyata bervariasi, dapat dibuat bersama anak-anak, jika Anda melakukan beberapa upaya dan bertindak dengan hati-hati.
Untuk bekerja, sediakan:
  • sekeping kertas hiasan tebal (kertas untuk poskad, kertas kraft, asas untuk quilling, serpihan kertas dinding yang cantik, kadbod yang berwarna walaupun sesuai);
  • kertas hitam yang tebal, renda, gas, kain sifon atau organza, dalam kes kami, reben untuk hadiah hiasan dengan kelebihan berstruktur, dan anda boleh menyusun cincin, reben atau selendang yang tidak perlu, selendang;
  • unsur-unsur hiasan kecil seperti busur kecil, rhinestones, manik-manik atau manik-manik.


Gambar mural Little ballerina


Pertama, pilih garis besar pemain ballerina muda. Ia boleh dimuat turun dari Internet, dikurangkan ke foto atau gambar yang sesuai, atau jika anda mempunyai kemahiran seorang artis, menarik diri sendiri.
Seterusnya, kami memindahkan kontur ke sekeping kertas hitam dan memotongnya dengan gunting dengan bilah nipis. Alat manicure adalah sempurna untuk manipulasi.

Gambar mural Little ballerina

Gambar mural Little ballerina


Selepas itu, kami mula bekerja dengan pita pita (atau kain atau renda yang anda sediakan). Kami akan membina pakaian ballerina dari kain.

Gambar mural Little ballerina

Gambar mural Little ballerina


Kami mengumpul satu dawai ke dalam lipat kecil, dan kami meluruskan yang kedua. Ternyata rok yang tebal dan telus untuk ballerina.

Gambar mural Little ballerina


Dari sekeping pita lain, potong bahagian atas pakaian. Agar tidak tersilap, mula-mula memotong stensil bahagian atas dari kadbod. Kami menggariskan bahagian template ballerina ini dan memindahkannya ke sekeping kertas tebal atau kadbod. Kemudian, kami menggunakan kontur untuk fabrik dan memotong bahagian atas pakaian.

Gambar mural Little ballerina

Gambar mural Little ballerina


Potongan-potongan kecil kain yang tetap di dalam sisa juga boleh digunakan untuk menghiasi gaya rambut ballerina, untuk membuat bunga kecil atau busur dari mereka.

Gambar mural Little ballerina


Kami meletakkan semua unsur panel pada helaian asas dan menentukan kedudukan akhir mereka. Kami memanaskan thermogun gam dan secara berurutan memperbaiki bahagian individu.

Gambar mural Little ballerina


Sila ambil perhatian bahawa bahan nipis seperti organza memerlukan kerja halus dengan gam. Ia perlu untuk menggunakannya dengan lapisan nipis di sepanjang tepi supaya ia tidak dapat dilihat. Pelekat mencairkan panas akan berjaya menggantikan gam Titan, ia juga mesti digunakan dalam meter dan tepat di sepanjang tepi. Jika setetes gam lebih daripada yang diperlukan, ia akan meresap melalui kain dan merosakkan semua kerja.
Kami menghiasi panel dengan elemen tambahan yang telah anda sediakan.

Gambar mural Little ballerina


Ia tetap hanya untuk meletakkan gambar panel dalam bingkai, dan menyediakan kemungkinan untuk menggantungnya di dinding. Gegaran kecil: jika bingkai anda tidak begitu besar, kemudian pilih template ballerina yang lebih kecil supaya kakinya sesuai di dalam panel, dan jangan bersembunyi di belakang bingkai, seperti yang berlaku dalam kes kami.

Gambar mural Little ballerina
Kembali
Komen (1)
  1. Lalika
    #1 Lalika Tetamu 21 Ogos 2017 11:54
    0
    Mungkin saya akan mengambil kelas induk anda. Bersama-sama dengan anak-anak, anda boleh mengatur pertandingan, dan dengan ballerina seperti itu, anda dapat menghiasi studio tarian keseluruhan.

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh