DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Bengkel menetapkan" Apple Blossom "
Pita rambut dan kerongsang diperbuat daripada suede plastik.
Kit Apple Blossom

Dan mulakan dengan pilihan bahan untuk membuat kit yang indah. Kami akan menyediakan:
 • - suede plastik warna putih dan zaitun.
 • - gunting.
 • - asas untuk kerongsang.
 • - pelek besi.
 • - Pita bermuka dua nipis.
 • - wayar.
 • - pita pelekat hijau floristik.
 • - cetakan plastik untuk daun.
 • - lebih ringan.
 • - bola hiasan kaca.
 • - busa buih.
 • - pastel kering.
 • - Kerajang.
 • - tis basah.
 • - stamen untuk bunga.
 • - Gam momen.
 • - pemotong wayar.

Dan terus ke pembuatan. Untuk komposisi keseluruhan kami akan menghasilkan 10 bunga besar dan 5 yang lebih kecil. Satu lagi 14 tunas dan 20 daun. Kami akan bekerja tanpa templat. Mari kita mulakan dengan kelopak bunga besar. Dari suede putih kita memotong jalur lebar 2 cm.
Kit Apple Blossom

Kemudian kita buat 50 daripadanya dengan sisi 2 cm.
Kit Apple Blossom

Seterusnya, potong kelopak dari setiap kosong. Kami memegang alun-alun dengan satu sudut, dan selebihnya hanya dibulatkan dengan kemas.
Kit Apple Blossom

Dan kami membuat kelopak bunga kecil dari dataran 1.5 cm dan memotong 63 buah.
Kit Apple Blossom

Dengan cara yang sama, kami membuat daun daripada suede hijau menggunakan saiz muka 2 cm. Kami hanya memotong sudut tepi.
Kit Apple Blossom

Dari kosong hijau yang sama 2 cm anda perlu memotong sepal selama 14 tunas. Perincian sedemikian rupa seperti bunga dengan 4 kelopak. Kuadrat harus dilipat dua setengah kali dan mendapatkan sebuah kotak yang dibahagikan kepada 4 bahagian yang sama. Dan sudut alun-alun akan berfungsi sebagai puncak sepal. Gunting memotong hanya sekeliling kelopak.
Kit Apple Blossom

Sekarang pergi ke wayar. Untuk daun, kami memotong 13 kosong dari panjang 8 cm. Kuncup memerlukan 14 segmen, panjang 6 cm Dan untuk bunga kita akan menggunakan 16 keping 5 cm setiap satu. Kita akan mula memproses semua butiran ini dengan kosong bunga. Kami melampirkan 3 stamen kepada enam segmen. Dan kami melampirkan lima stamen kepada 10 bahagian yang tinggal. Dan di atas bahagian-bahagian yang dimasak ini kami menghidupkan pita hijau floristik, yang meliputi penutup simpang dengan stamen. Kemudian pita itu perlu melalui semua wayar wayar yang disediakan.
Kit Apple Blossom

Sekarang kita beralih kepada pemprosesan semua bahagian yang dipotong. Mari kita mulakan dengan daun hijau. Pertama, potong sayatan kecil di sepanjang tepi. Di bawah panas yang lebih ringan mereka terbuka dengan indah. Kemudian kita memerlukan urat sepanjang daun. Mereka boleh dilakukan dengan dua cara. Yang pertama hanya untuk menarik dengan tusuk gigi di bahagian depan lembaran. Dan dalam kaedah kedua, kami memanaskan bahan kerja dengan lebih ringan dan cepat memohon tekstur helaian ke cap jari plastik. Kami menekan dengan tegas dan kami juga mendapat coretan.
Kit Apple Blossom

Seterusnya, daun yang dihasilkan dengan pastel hijau melakukan sedikit warna di sekitar tepi. Hanya dengan kain lembap, kami mengambil sedikit cat dan lukiskan daun di kedua-dua belah pihak. Di samping itu, kami memanaskan sedikit dengan lebih ringan di bahagian yang salah di tengah-tengah lembaran dan membengkokkan bahagian dalam separuh, menguatkan urat tengah.
Kit Apple Blossom

Kami terus bekerja dengan daun. Pada 13 batang besar yang dimasak, kencangkan daun. Anda hanya boleh berpegang pada bahagian tengah, dan kami akan lakukan dengan mengukuhkan pegangan. Kami menembusi lembaran dua kali dengan wayar dari dasar ke atas, dan kemudian gam tepi tepi dan bahagian bawah helaian. Kemudian, jika dikehendaki, anda boleh meneruskan persimpangan selanjutnya.
Kit Apple Blossom

Sekarang kita berpaling ke sepal. Mereka harus diwarnakan di kedua-dua belah pihak, pertama dua bahagian bertentangan dan dua lagi di sebelah kedua. Dan pemprosesannya sangat mudah. Lipat kembali bahagian dua kali dalam setengah dan tatal dengan jari anda, kemudian luruskan sedikit.
Kit Apple Blossom

Kit Apple Blossom

Kemudian kita mula membuat asas untuk tunas. Ia akan mengambil 14 keping dengan kira-kira 8 cm. Gulung bola. Nilai ditentukan oleh panjang kelopak kecil, yang sepatutnya dibaringkan dari bawah ke atas pada kerajang. Kami membuat rehat pada bola dengan sudut gunting. Dan pada dawai di satu sisi kita membuat gelung kecil. Kemudian kita masukkan wayar ke dalam rehat dan dengan gunting tekan pinggir atas kerajang rapat dengan wayar. Kami mendapat batang dengan asas untuk tunas.
Kit Apple Blossom

Kit Apple Blossom

Ia adalah masa untuk bekerja dengan kelopak bunga. Mari bermula dengan pewarna. Dengan tuala basah, kami mengumpul cat merah jambu dan melewati sudut bawah kelopak dari dua sisi. Kemudian kami menambah beberapa keping bersama-sama dan cat mereka dengan sisi potong. Kami memproses semua kelopak sama.
Kit Apple Blossom

Kini anda perlu memberi bentuk baru kepada kelopak berwarna. Kami akan menggunakan bola hiasan kaca untuk membantu. Pegang kelopak dengan kelebihan tajam, panaskan lebih ringan dari bawah, dengan cepat letakkannya pada getah buih dan segera tekannya dengan bola.
Kit Apple Blossom

Ternyata perut kecil. Kami membuat semua kelopak sama.
Kit Apple Blossom

Sekarang kita mempunyai semua butiran asas sedia. Dan beralih ke perhimpunan tunas. Untuk satu, anda memerlukan batang dengan asas, sepal dan 3 kelopak kecil. Gali kelopak pada gilirannya pada foil, perkara utama adalah untuk menutup seluruh pangkalannya. Kemudian masukkan wayar ke tengah-tengah bahagian hijau, angkat dan tahan di atas tunas.
Kit Apple Blossom

Seterusnya kita akan membuat bunga kecil. Sediakan tangkai dengan 3 benang dan 4 kelopak yang lebih kecil.
Kit Apple Blossom

Gosok kelopak dalam bulatan ke stamen, letakkan gam hanya ke pinggir karya-karya. Bunga kecil adalah separuh tertutup. Dan supaya bunga-bunga besar dibuka, anda juga harus membengkokkan ke bawah tajam tajam pada setiap kelopak. Kami memanaskan sedikit dengan lebih ringan dan menyesuaikan cerun ke bawah. Ia hanya perlu mengambil kira bahawa bahagian cekung dari kelopak dan lengkungan sudut diarahkan ke bawah. Dan apabila memasang bunga itu sendiri, kami menggunakan batang dengan 5 benang dan lima kelopak. Yang mana kita cuba melekat hanya untuk bahagian bawah bahagian yang bengkok. Kami mengatur mereka dalam bulatan.
Kit Apple Blossom

Sekarang mari kita mula memotong bros. Pada mulanya, kami melampirkan kosong untuk bros ke pangkalan dawai, ini akan memberikan pangkalan yang kukuh untuk seluruh bros. Ambil nipis volum yang tebal dan tebal, asas terkecil dan pita pelekat.
Kit Apple Blossom

Dari dawai tebal kami membuat huruf "T". Lebar palang atas atas sepadan dengan panjang asas kecil. Kawat nipis melalui lubang-lubang di pangkalan kami mengikatnya ke kawat bengkok. Kami menggunakan reka bentuk yang terhasil kepada diri kita sendiri dan menentukan putaran pengikat jarum, memotong panjang kaki tambahan. Dan kita membungkus dan menutup semua sambungan, penyelewengan dengan reben hijau. Kami membungkus tepi panjang dawai secara berasingan, mereka akan berfungsi sebagai batang dalam kerongsang.
Kit Apple Blossom

Bros akan mempunyai 4 tunas, satu kecil dan dua bunga bersaiz besar. Kami menggunakan 3 daun pada batang dan tiga tambahan, tanpa dawai. Untuk kemudahan memasang seluruh komposisi, kami akan membuat beberapa bunga. Pertama mengikat 3 tunas bersama-sama.
Kit Apple Blossom

Di bawah setiap tunas kita mempunyai daun dengan batang.
Kit Apple Blossom

Sekumpulan seterusnya dua bunga, besar dan kecil. Kami meletakkan mereka sedikit lebih rendah daripada yang pertama.
Kit Apple Blossom

Dan dalam sejambak terakhir akan ada tunas dan bunga besar. Dan kami menetapkannya lebih rendah pada reka bentuk kami. Ia tetap hanya untuk gam 3 daun mengikut budi bicara anda. Adalah dinasihatkan untuk menutup tempat-tempat yang hodoh. A curl boleh diputar dari tepi nipis wayar. Jangan letak apa-apa di sebelah yang salah, hanya akan ada pengikat. Bros sudah siap.
Kit Apple Blossom

Bermula di rim. Langkah pertama adalah memproses rim besi itu sendiri. Pertama, kami melekat pita dua sisi di luar. Sekiranya pita itu lebih luas daripada saiz yang betul, hanya berlebihan yang perlu dipotong. Selanjutnya, keluarkan filem kedua dan pasangkan daun zaitun yang nipis, dan potong lebihan itu. Di pinggir pinggir kami membuat penggulungan suede tambahan. Dan asas untuk menghias rim sudah siap.
Kit Apple Blossom

Apabila memasang, kami akan bertindak sama dengan bros. Kami akan mengumpul segala-galanya dalam karangan bunga dan membetulkannya satu demi satu. Dan di tempat yang percuma segera mengaturkan semua butiran. Kami membuat bunga bunga. Dua karangan bunga paling tinggi, yang akan berada di tengah. Dua bunga besar dan daun pada batang.Dalam pasangan kedua kita menyambungkan tunas, daun dan bunga kecil. Pasangan ketiga dari dua bunga besar dengan daun. Pasangan seterusnya akan menjadi dua bunga kecil dengan daun pada batang. Dan terdapat karangan bunga tiga tunas.
Kit Apple Blossom

Dan kini semua ini perlu dibetulkan. Tentukan tengah tepi. Kami melampirkan dua buah bunga pertama di tengah, memotong wayar berlebihan. Kami gam dan tambahan menggunakan pita bunga, yang kami bungkus sepenuhnya di sekitar pangkalan.
Kit Apple Blossom

Kami juga mencuba perhiasan berikut dan membetulkannya di bawah asas. Kami tidak mempunyai bunga yang sangat dekat. Kami membungkus pita tanpa lulus di bahagian dalam. Sisi yang salah juga harus cantik.
Kit Apple Blossom

Dan sebaliknya, kita menetapkan semua bunga yang disediakan. Dan dengan pita kita sampai ke dasar paling bawah.
Kit Apple Blossom

Dan ada daun longgar yang perlu diletakkan juga di tepi. Pastikan untuk menggelapkan satu pada satu masa di bawah tunas terakhir, dan kami mengaturkan seluruh struktur keseluruhan dari kedua-dua belah pihak di tempat-tempat sambungan yang tidak cantik. Kami meluruskan bunga-bunga itu, kerana kami mempunyai mereka pada kawat. Bezel sudah siap.
Kit Apple Blossom

Semoga berjaya kepada semua orang!
Kembali
Komen (1)
 1. Alena
  #1 Alena Tetamu 7 Ogos 2017 10:33
  0
  Semuanya ternyata begitu indah untuk anda, tapi sekarang ini tidak begitu untuk saya, tetapi saya tidak berputus asa. Saya fikir kelas induk terperinci itu, dan walaupun dengan sekumpulan foto terperinci, adalah apa yang saya perlukan. Saya akan berlatih sehingga saya belajar! Terima kasih atas maklumat itu.)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh