Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Bagaimana untuk menukar t-shirt lelaki ke wanita
T-shirt biasa dianggap pakaian uniseks. Pakaian ini dipakai oleh kedua-dua jantina. Ia selesa, kerana ia dibuat daripada fabrik semula jadi, selesa untuk bermain sukan, dan ia akan sentiasa berguna dalam kehidupan seharian.
Bagaimana untuk menukar t-shirt lelaki ke wanita

Tetapi perempuan sering mahu kelihatan lebih feminin walaupun dalam sukan. Dalam kes ini, t-shirt lelaki biasa boleh diubah menjadi wanita! Itulah yang anda perlukan: tukar leher, buatkan siluet sesuai, dan ketatkan lengan baju.
Mungkin seseorang akan mengatakan bahawa dalam manipulasi seperti itu tidak masuk akal bahawa sekarang di kedai anda boleh dengan mudah membeli baju t-shirt wanita untuk apa-apa angka, tetapi "memperbaharui" juga merupakan hobi yang menarik. Dan ia sering berlaku seperti ini: suami diberi t-shirt kepada suaminya (saudara lelaki, ayah), tetapi orang itu tidak sesuai saiznya. Pakaian baru dan belas kasihan dan tiada siapa yang akan dipakai. Dalam kes ini, "perubahan" sedemikian datang untuk menyelamatkan.
Bagaimana untuk menukar t-shirt lelaki ke wanita

Menyokong bahan dan mekanisme
Untuk membuat semula dari t-shirt lelaki kepada seorang wanita, anda perlu:
  • gunting;
  • benang dalam t-shirt nada;
  • mesin jahit;
  • pin tailer;
  • sisa;
  • jarum.

Pesanan kerja
1. Kami mencuba versi awal baju T, menggariskan kedalaman dan bentuk leher masa depan dengan sisa. Di sini garis leher akan menjadi separuh bulatan. Ia memberikan gambaran lebih kewanitaan dan kelihatan lebih semula jadi. Potong lebihan dengan gunting yang tajam.
Bagaimana untuk menukar t-shirt lelaki ke wanita

2. Siluet akan membantu mengubah lipit sampingan. Kami membawa mereka bersama dengan lipatan lengan. Pertama, kita gariskan garisan masa depan dengan pin tailor (atau anda boleh meletakkan baki dengan jarum). Kami bermula dari tepi lengan, mengikuti lubang lengan, lancar mengurangkan garis ke sifar ke jahitan sampingan. Jika baju itu luas dan di pinggang, maka anda harus meneruskan jahitan ke bahagian bawah produk. Selepas mencuba, jika hasilnya sesuai, potong lebihan dan letakkan garisan mesin.
Bagaimana untuk menukar t-shirt lelaki ke wanita

3. Ia kekal untuk memproses leher. Dalam kes ini, kedua-dua jahitan mesin dan manual sesuai. Dalam kes ini, jahitan buta digunakan. Baginya kita mengambil jarum tajam dan benang dengan nada produk.
Bagaimana untuk menukar t-shirt lelaki ke wanita

Sekarang produk ini disetrika dengan baik, dan "kerja semula" kami sudah siap!
Bagaimana untuk menukar t-shirt lelaki ke wanita

Akibatnya, selepas manipulasi yang sangat mudah, kami mendapat dari standard T-shirt versi yang lebih feminin dengan menyempitkan lengan dan siluet yang dipasang.
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh