DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Membuat pemegang perhiasan
Membuat pemegang perhiasan

Mana-mana perempuan atau wanita suka perhiasan - anting-anting, cincin, gelang, jadi ini hadiah sebagai pemegang perhiasan akan selalu menjadi permintaan. Terutama jika ia berada dalam bentuk manekuk rapuh dalam pakaian bergaya. Seperti yang telah disebutkan, hadiah ini adalah relevan untuk wanita dari mana-mana umur, ia boleh digunakan sebagai gantungan untuk anting-anting, cincin, rantai, serta menghiasi bahagian dalam bilik dengan sempurna. Untuk pembuatan perkara yang mengagumkan ini, kami menggunakan bahan berikut:
 • Tanah liat polimer (warna daging).
 • Clay Moment (telus).
 • Pemegang apa-apa bentuk.
 • Reben, tocang, manik, renda.
 • Cat akrilik.

Membuat pemegang perhiasan

Proses sculpting


Seluruh proses bermula, tentu saja, dengan pemodelan tubuh dummy. Tanah liat mash di tangan anda, selepas mencuci tangan anda. Fesyen batang, leher, pinggang, pinggul. Gunakan kayu untuk mengukir kedutan kecil di tanah liat, bergerak dari sisi ke sisi. Setelah membuat dua bola untuk dada, pasangkannya kembali ke badan dengan tongkat. Pastikan angka itu walaupun, bahu berada pada tahap yang sama. Dengan bahagian belakang jari anda, keluarkan lipatan yang tidak perlu. Pastikan tiada cap jari kekal pada manekin. Seterusnya, hati-hati masukkan pemegang bukannya tangan, dan bukannya kaki, kami juga mengukir di tanah liat tongkat atau rig logam seperti dalam kes saya. Anda boleh menggunakan pemegang yang berbeza, yang anda akan dapati, sebagai contoh, saya menyesuaikan keriting dari penyokong logam lain yang tidak perlu, anda boleh membuatnya dari wayar atau mencari bahagian plastik yang sesuai dalam kes ini. Sekali lagi, mereka boleh dimasukkan kedua-dua bukan tangan, dan bukan kepala ke leher manekin, bergantung kepada bentuk apa mereka. Sekarang mari kita berdiri. Kami membuat bola dari tanah liat, meletakkannya pada polietilena supaya tanah liat tidak melekat pada meja dan kami membuat pendirian bulat. Jangan lupa membuat lubang di tengah pendirian dengan batang logam, yang akan dimasukkan ke dalamnya kemudian. Apabila pengacuan selesai, pergi ke peringkat seterusnya - memasak produk di dalam air.
Membuat pemegang perhiasan

Cari kuali di mana anda boleh meletakkan angka dengan bebas dengan semua pemegang dalam bentuk siap. Walaupun anda tidak perlu meletakkan pada manekin, anda hanya memasaknya di sebelah manekin dalam satu periuk. Apabila air mula mendidih, hitungkan masa 10 minit dan matikan oven. Tiriskan, keraskan produk itu, kerana ia masih rapuh selepas memasak, melindunginya dari jatuh. Apabila semuanya menjadi sejuk, masukkan manekin dengan bar besi ke dalam pendirian dan mula menghiasi angka anda dengan unsur-unsur yang berbeza.

Hiasan dummy


Pertama, cat semua pemegang perhiasan dan pendirian dalam satu warna, sebagai contoh, dalam warna putih atau emas, bergantung kepada warna yang anda mahu buat pakaian. Variasi di sini boleh sangat berbeza. Pendirian boleh dihiasi dengan bunga yang diperbuat daripada kain, atau sepotong renda.
Membuat pemegang perhiasan

Sekarang semua kerja kecil selesai, tiba masanya untuk sibuk dengan pakaian. Menggunakan reben satin lebar dan gam yang berlainan kami membentuk pakaian. Ia tidak perlu menggunakan benang dan jarum, perkara utama adalah dengan tepat meneka lebar reben. Di sekeliling pinggang, biarkan reben nipis, di atas skirt lebih luas, letakkan sendi dengan renda nipis, serta tepi skirt. Untuk kraf itu, kain yang tidak tumpah dan tahan bentuknya dengan sangat baik, seperti tulle, sangat sesuai. Dengan itu, anda boleh membuat skirt udara dua-tiga lapisan. Malah satu lapisan tulle di atas reben satin kelihatan hebat. Jika sesuai, dekorasi skirt dengan manik, mini-busur. Busur biasanya dibuat dari reben nipis. Di hujung garis dada - garis leher, gam dengan renda nipis. Lemaskan semua butiran baju dengan gam. Berikut adalah apa yang boleh dihasilkan dari keseluruhan proses.
Membuat pemegang perhiasan

Membuat pemegang perhiasan

Atau seperti itu!
Membuat pemegang perhiasan

Hadiah yang indah untuk seks yang adil sudah siap, ia tetap untuk mengemas dan memberi.
Kembali
Komen (1)
 1. Ekaterina Selezneva
  #1 Ekaterina Selezneva Tetamu 8 Ogos 2017 15:18
  0
  Cerita abadi dengan perhiasan bertaburan di masa lalu. Pemegang sedemikian untuk cincin dan anting menyelamatkan. Cantik, comel tidak akan hanya menjadi coaster, tetapi hiasan dalaman yang indah. Mereka dilakukan dalam masa beberapa jam, dan faedah dan kecantikan tidak selama satu tahun. Saya menasihati kanak-kanak perempuan untuk membuat pemegang itu dan menasihati teman wanita mereka. Perkara sedemikian akan menggembirakan mata anda dengan keindahan dan rahmat.

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh