Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Hiasan dalaman untuk dinding
Saya mencadangkan idea untuk menghias dalaman anda. Mari buat rak yang luar biasa. Ia akan menjadi cawangan pokok. Sudah menarik. Betul kan? Dan kami akan membuat sarang dengan telur, anak ayam dan lilin hiasan! Dan letakkan semua kecantikan ini di cawangan.
Hiasan dalaman untuk dinding

Anda dan saya perlu: kereta api yang digilap 3 cm lebar, tebal 1.3 cm, papan pasir 1 cm tebal, cat akrilik, bahan penahan, skru, gam kayu, gergaji.
Makna reka bentuk ini: kereta api akan mensimulasikan cawangan pokok, dan rombus gergaji dari papan akan dilampirkan serenjang ke cawangan (supaya mereka boleh memakai sesuatu).
Mula-mula, saya menarik rak cawangan di atas kertas, kemudian saya membuat corak cawangan dari akhbar dengan saiz dan bentuk yang sebenar.
Saya memotong corak ini menjadi bahagian, masing-masing akan sesuai dengan bahagian cawangan tertentu. Pada setiap bahagian saya menulis nombor siri agar tidak keliru semasa pemasangan. Selaras dengan bahagian-bahagian ini, saya melihat kereta api itu. Sekali lagi, setiap bahagian telah bernombor mengikut coraknya.
Hiasan dalaman untuk dinding

Saya memotong tiga berlian yang mengukur 15 x 10 cm dari papan. Bahagian semua bahagian perlu dirawat dengan kertas pasir yang halus.
Dan kemudian - secara langsung pemasangan rak. Semua bahagian, mengikut penomboran, saya mula mengikat satu sama lain dengan gam dan di belakang dengan kurungan menggunakan stapler. Dia juga menanam rhombus pada gam dan diamankan dengan skru. Gelung di mana rak itu digantung, saya tidak ada. Oleh itu, saya hanya membuat dua lubang (tidak melalui), di mana saya menggantung cawangan, menanam lubang-lubang ini pada skru di dinding. Cawangan rak-dicat dengan cat akrilik.
Hiasan dalaman untuk dinding

Saya membuat anak ayam dan telur dari adas garam. Untuk memberikan invois yang bersarang, saya menaburkan kopi tanah pada adunan yang belum dikeringkan. Dengan bantuan pisau, dia membuat banyak sayatan kecil di tempat-tempat di mana sayap terletak. Hasilnya adalah tiruan bulu. Kemudian dia menutup telur dan anak ayam dengan cat akrilik.
Hiasan dalaman untuk dinding

Saya membuat sarang dari bast. Hanya memutar "pita" yang dibuang urinasi dalam bulatan (tidak lupa tentang bahagian bawah).
Saya cair tiga lilin putih pada mandi wap dalam tin timah. Dibuat dari kertas biasa bentuk lilin dalam bentuk laras (tanpa tutup). Pastikan untuk menutup semua lapisan dengan ketat supaya parafin tidak bocor! Sangat perlahan menuangkan parafin cair, menuangkan biji kopi ke dalamnya, menuang beberapa acrylics. Letakkan di sumbu.
Hiasan dalaman untuk dinding

Dia meletakkan karya-karyanya di rak - saya mengagumi tahun keempat sudah! Sertai sekarang!
Saya ingin kejayaan kreatif anda!
Kembali
Komen (1)
  1. Mira
    #1 Mira Tetamu 10 Ogos 2017 12:54
    0
    Dinding saya selalunya sentiasa "terdedah" dan kerana ini, ruangan kelihatan entah bagaimana kosong. Oleh itu, saya memutuskan untuk beralih kepada artikel ini, saya membuat rak dan memutuskan untuk meletakkan gambar semua ahli keluarga pada telur, saya mendapat komposisi kecil.

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh