DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Kotak hadiah lelaki untuk 23 Februari
Bulan musim sejuk yang lalu telah datang, bulan Februari, yang membawa kami satu lagi musim sejuk yang serius dan terakhir, ini adalah percutian lelaki yang dipanggil pada 23 Februari. Percutian ini agak serius dan bertanggungjawab, kerana sebenarnya ia adalah satu-satunya percutian lelaki pada tahun ini. Pada hari ini, adalah adat untuk mengucapkan tahniah kepada lelaki, ayah, kakek, saudara, rakan sekerja yang dikasihi dengan pelbagai pilihan mengikut citarasa mereka. Kini agak sukar untuk membayangkan bagaimana anda dapat mengejutkan seorang lelaki moden dengan perkara sedemikian, tetapi hakikatnya tetap, namun, janganlah menciptanya, tetapi anda mesti terlebih dahulu memohon, tetapi pada masa yang sama mengejutkannya. Sebagai contoh, anda boleh mengucapkan tahniah kepada lelaki, saudara atau ayah tercinta anda dengan hadiah yang lebih padat dalam bentuk gelang atau rantai emas, boleh menjadi jam tangan, minyak wangi, keychain mahal untuk kereta dan banyak lagi. Setakat rakan sekerja, kawan, bos bimbang, kemudian di sini hadiah, sememangnya mudah, tetapi tetap diperlukan, dan anda perlu duduk di atas pemikiran anda. Tetapi jangan lupa pada saat yang penting sebagai kotak hadiah yang cantik untuk hadiah. Ini adalah titik penting dan harus diberi perhatian yang cukup. Sebagai contoh, kotak yang akan dibuat dengan tangan anda sendiri akan kelihatan sangat mahal dan padat. Sekarang kita akan mempertimbangkan kelas induk ini untuk membuat kotak dengan kotak untuk hadiah atau wang.
Oleh itu, untuk kelas berkotak, kita perlu mengambil:
 • Kertas kadbod tebal hitam dan coklat tiga helai;
 • Kertas memo lelaki dalam warna coklat, hitam dan gelap, lembaran 30 * 30 cm;
 • Corak corak kotak;
 • White Whatman;
 • Gear dipotong dari kadbod dalam warna hitam dan coklat;
 • Gambar lelaki dengan unsur lelaki dan kopi;
 • Memotong prasasti "Dari bawah hati saya";
 • Reben satin coklat di kacang panjang 15 mm;
 • Pita hiasan dalam sangkar putih kelabu dengan lebar 20 mm;
 • Tag bujur kayu dengan inskripsi tangan dibuat;
 • Dua pena logam;
 • Manik coklat;
 • Raja, pensil, pita bermuka dua, gam gam, pelekat dengan kesan pita pelekat dan gunting.

Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Oleh itu untuk permulaan kita membiasakan diri dengan skim, tidak ada yang mengerikan di dalamnya. Secara berasingan, di sebelah kiri adalah gambarajah kotak luar, terdapat bahagian-bahagian dari kadbod dan kertas scrapbook. Dan di sebelah kanan adalah gambarajah kotak dalaman, ia akan berada dalam bentuk laci.
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Kami mengambil sekeping kadbod dan memotong dan menimbang kotak dalam mengikut skema.
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Juga dari lembaran ini kami masih mempunyai jalur untuk bahagian atas kotak, kami membahagikannya dengan separuh dan melipatnya.
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Di dalam kotak kita melekatkan kotak 11 * 11 cm dari kertas scrapbook.
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Sekarang, dari kertas kadbod dan buku skrap, kita memotong kotak mengikut skema untuk sisi luar kotak. Kuad petang terpaku pada kadbod dengan pita bermuka dua.
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Sekarang kita perlu memotong lapisan dari kadbod, di mana kotak akan bergerak, kita juga lakukan mengikut skema. Letakkan sandwic di sekeliling kotak kami. Pertama, dataran besar di bawah, kemudian lapisan, sekali lagi dataran besar dan di atas dilipat separuh seolah-olah kad pos.
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Melekatkan jalur pita di atas dan bawah kotak, seperti dalam foto. Sekarang Sami menghiasi sekerap sekerap kecil dengan gear dan gambar.
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Di dalam kad, kami melekatkan kertas Whatman untuk menulis hasrat di sana.Sekarang kita perlu memainkan segala sesuatu pada mesin taip.
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Kami melekatkan kotak dalaman oleh ekor dan sekarang juga sandwic, tetapi kami mengumpul kotak pada gam. Kami masukkan pemegang di atas kotak dan masukkan kotak itu ke dalam kotak dan ikat tali. Sekarang kita perekat manik separuh, kepingan kayu dan tulisan "Dengan sepenuh hatiku."
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki

Kotak sudah siap, anda boleh meletakkan hadiah di dalamnya dan menggembirakan lelaki. Terima kasih dan nasib baik kepada semua orang. Selamat tinggal!
Kotak Hadiah Lelaki

Kotak Hadiah Lelaki
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh