Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Pad bangku bertubuh
Mat stool yang bertubuh

Kadang-kadang anda boleh membuat perkara-perkara praktikal dan berguna dari bahan buangan yang dihantar untuk pembuangan dan pelupusan yang akan berguna kepada anda di rumah.
Mat stool yang bertubuh

Sebagai contoh, deposit yang terkumpul bagi pakaian ketat wanita dan bola yang tidak benang yang paling indah, sisa projek atau pembubaran benda lama. Semua ini, sebagai peraturan, terletak tanpa permohonan, atau hanya membazir. Tetapi dengan menghidupkan beberapa imaginasi, anda boleh mendapatkan perkara yang betul, misalnya, kerusi kerusi yang lembut untuk bangku atau atribut lain di lorong, balkoni, tangga.
Mat stool yang bertubuh

Kami akan menyediakan benang tebal atau benang-benang yang dikait dari sisa-sisa, yang kami angin dalam bola besar, pakaian ketat yang tidak akan dipakai (pakaian ketat kanak-kanak dan pakaian rajutan yang dipotong menjadi jalur yang cukup sesuai untuk ini, tetapi stoking lebih baik, kerana tidak ada pinggiran, dan bermaksud sampah daripada benang potong) dan cangkuk mengait sekurang-kurangnya N 5.
Anda boleh merajut karpet atau persegi bulat.
Mat stool yang bertubuh

Seluar ketat lama tertakluk kepada pelaksanaan. Potong kaki dari bahagian atas. Ini akan kelihatan seperti kosong bagi sebahagian besar karpet. Kami mula merajut dengan sepasang gelang benang. Kemudian kami meletakkan pakaian ketat di bahagian bersatu dan mula mengikatnya.
Mat stool yang bertubuh

Mat stool yang bertubuh

Selepas membuat 5-7 gelung, gelung rantai, dan kemudian lakukan segala-galanya merajut lajur tanpa tanjung. Kami bersatu dalam lingkaran, mengikat stoking, dan jangan lupa untuk menambahkan gelung sama rata seperti yang anda ikat, untuk mendapatkan "pancake" yang tebal dan padat.
Mat stool yang bertubuh

Mat stool yang bertubuh

Apabila satu stok berakhir, yang seterusnya adalah "dibina" dengan teliti ke dalam yang terdahulu dan kami dengan ketat merebutnya dengan benang kerja. Dalam produk siap, persimpangan itu tidak dapat dilihat sepenuhnya.
Oleh kerana gelungnya besar, maka bersatu seperti tempat duduk yang cukup cepat.
Mat stool yang bertubuh

Mat stool yang bertubuh

Mat stool yang bertubuh

Baris 1-2 terakhir boleh dilakukan tanpa meletakkan stok, supaya kerusi pusingan mempunyai kelebihan yang lancar.
Mat stool yang bertubuh

Mat stool yang bertubuh

Tikar ternyata agak lembut dan resiliently lembut, selesa untuk duduk. Sekiranya perlu, ia boleh diperbaiki di atas najis menggunakan tali atau kancing, diikat pada kaki. Jika anda tidak menggunakan sisa benang, tetapi angkat benang terang dengan warna, maka karpet akan keluar elegan dan bahkan dengan corak tematik, sekali lagi terdapat medan untuk imajinasi buatan tangan.
Mat stool yang bertubuh
Kembali
Komen (1)
  1. IRINA CHERNYAKOVA
    #1 IRINA CHERNYAKOVA Tetamu 22 Ogos 2017 09:58
    0
    Nenek saya merajut karpet sedemikian, semua najis yang dia buat dengannya, duduk lembut dan selesa. Nenek sudah lama hilang, dan kami masih menggunakan karpetnya di negara ini. Saya juga akan cuba untuk menyambung, jika tidak ada bilangan bulat yang tersisa.

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh