DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Komposisi Tahun Baru
Pada malam Tahun Baru, saya ingin menyemarakkan diri sepenuhnya dalam suasana percutian. Berkilau gelendong, sinar mainan Krismas, garland berbentuk berwarna menambah sentuhan sihir, memberi harapan untuk keajaiban. Ia adalah di Tahun Baru bahawa impian yang paling dihormati menjadi kenyataan. Menghias pedalaman tidak begitu sukar, banyak elemen hiasan yang mudah dilakukan dengan tangan anda sendiri.
Rak kedai-kedai yang penuh dengan banyak ciri-ciri percutian. Pengeluaran besar-besaran memberikan pembeli dengan produk plastik yang sama dengan kualiti yang diragui. Selain itu, semua "kecantikan" ini bernilai wang gila. Ia lebih mudah untuk membuat komposisi Tahun Baru dengan tangan anda sendiri, apa-apa cara yang dibuat dengan baik akan dilakukan untuk ini. Imajinasi sedikit, tangan dan hasil yang sangat baik dijamin.

Penerangan mengenai komposisi Tahun Baru


Pemilik penuh tahun yang akan datang adalah Rooster Kebakaran. Dia suka warna terang, kebanyakannya merah. Komposisi Krismas adalah kombinasi elegan putih dan merah.
Komposisi Krismas

Cawangan-cawangannya, seolah-olah serbuk dengan salji, dihiasi dengan berkilau merah, kerucut pokok natal dengan lembut melengkapkan komposisi. Lebih-lebih lagi, kon boleh digunakan sebagai unsur bebas dalam menghias pokok Krismas atau pedalaman rumah. Perhatian khusus harus dibayar kepada pasu yang dihiasi dengan manik-manik mutiara.

Bahan


Sebilangan kecil bahan akan diperlukan, yang paling mudah dan sangat murah.
Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

Senarai Bahan:
  • Kapasiti kaca bentuk yang indah. Dalam kes ini, sebotol wain.
  • Ibu putih manik mutiara. Lebih baik menggunakan benang siap dengan manik-manik strung, biasanya mereka luka pada kili dan dijual di jabatan dengan simbol Tahun Baru.
  • Berkilau. Mereka boleh dibeli di kedai alat tulis.
  • Gouache putih. Anda boleh menggunakan cat akrilik.
  • Kerusi sangkar. Adalah penting bahawa mereka kering.
  • Cawangan. Mana-mana cawangan yang sesuai, perkara utama adalah bahawa mereka tidak terlalu canggung.
  • Klip kertas. Digunakan untuk melampirkan kon.
  • Reben satin merah. Ia digunakan sebagai penggantungan untuk kon.
  • Unsur-unsur hiasan untuk konkrit Krismas: manik, tulle, manik.
  • Senapang patah. Jangan lakukan tanpa menggunakan gam panas.


Kemajuan kerja.
1. Adalah perlu untuk mengeluarkan kulit dari cawangan yang baru dipotong, jika kering sedikit, akan menjadi lebih sukar untuk melakukan ini. Kemudian cawangan dibiarkan selama sehari atau lebih supaya mereka menjadi kering sekali.
Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

2. Bekas kaca mesti degreased, ini boleh dilakukan menggunakan aseton, sebarang produk yang mengandungi alkohol.
Komposisi Krismas

3. Manik terpaku, bermula dari leher, secara perlahan-lahan menjatuhkan ke bawah bekas. Pastikan anda menggunakan senjata gam.
Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

4. Cawangan kering dicat dengan cat putih, sebaiknya dalam beberapa lapisan.
Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

5. Selepas cawangan telah benar-benar kering, mereka dihiasi dengan hiasan warna merah atau perak.
Komposisi Krismas

6. Di dasar kon, pengikat dipasang, yang kemudiannya digantung dari cawangan. Untuk melakukan ini, lubang dibuat menggunakan awl atau gerudi tipis, kerja harus dilakukan dengan sangat hati-hati, jika tidak, kerucut akan runtuh. Kemudian perlu mengisi lubang dengan "Momen" gam dan masukkan klip kertas yang disediakan terlebih dahulu di sana. Ia adalah unbent, gelung dibentuk, kelebihannya dipotong supaya pengancingnya tidak terlalu lama.
Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

7. Konak cecair sepenuhnya dicat dengan cat putih. Mereka mesti ditinggalkan sendirian sehingga benar-benar kering.
8.Hiasan kon ini mungkin berbeza, unsur-unsur dilampirkan dengan senjata gam. Basis boleh dihiasi dengan bunga tulle, kemudian berpegang pada manik, menamatkan busur atau membuatnya dari pita satin. Riben satin merah diikat ke gunung. Pilihan yang menarik adalah dengan menggunakan cawangan berkemauan kecil jika anda dapat mencarinya. Sebagai kesimpulan, kon ini diproses dengan hiasan merah atau dilekatkan dengan manik.
Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

Komposisi Krismas

9. Cawangan-cawangan yang siap dimasukkan ke dalam pasu, kemudian dihiasi dengan kerucut secara rawak.
Komposisi Krismas akan menghiasi bahagian dalam perayaan secukupnya; ia boleh diletakkan di atas meja, di atas tempat perapian.
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh