DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Benang keju mainan
Mainan yang diperbuat daripada dirasakan dianggap paling selamat untuk kanak-kanak, dan jika mereka dijahit oleh tangan ibu, maka juga yang paling dicintai. Sebagai bahan, dirasakan kelihatan hebat dalam produk, mudah dijahit, ia tidak memerlukan pemprosesan, dan palet warna di mana ia dijual membolehkan anda mengabadikan dan membuat segala sesuatu yang menakjubkan. Terutama makanan boneka dijahit dari dirasakan - apabila siap, kelihatan seperti makanan sebenar, itulah sebabnya ia menyukai kanak-kanak.
Kelas mater ini akan membantu membuat keju. Proses pembuatan semudah mungkin, walaupun orang yang jauh dari kerja jahitan dapat mengatasinya.
Anda perlu:
- Rasa kuning dan benang dalam nada;
- pemanis sintetik atau kapas;
- kadbod untuk corak dan gunting.

Mana-mana benang sesuai, walaupun mereka menggunakan flos. Benang biasa boleh menjadi dua kali ganda, dengan itu meningkatkan ketebalannya. Musim sejuk sintetik adalah lebih baik untuk mengambil nipis supaya keju mainan tidak kelihatan seperti bantal.
Keju mainan diperbuat daripada dirasakan

Keju mainan diperbuat daripada dirasakan

Pertama anda perlu menggambar corak - ini akan membantu imaginasi. Sebagai asas, ambil segi empat tepat berukuran 5 * 7 cm, lukiskan keju di dalamnya dan potongnya. Seterusnya, potong dua bahagian dari dirasai. Letakkannya bersama-sama, dan meletakkan lapisan sintetik di antara mereka. Jahit bahagian dengan jahitan mendung. Rawat lubang dalaman dengan cara yang sama. Kencangkan thread dan luruskan produk.
Keju mainan diperbuat daripada dirasakan

Keju mainan diperbuat daripada dirasakan

Keju mainan diperbuat daripada dirasakan

Setuju, tidak ada yang rumit, tetapi anak anda akan mempunyai mainan yang eksklusif dan menarik. Sekeping roti, sosej, dan produk makanan lain, yang dirasai juga sesuai, boleh ditambah ke keju.
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh