DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Fleece Cockerel
Jadi tahun 2016 akan berakhir. Walaupun ia agak sukar untuk ramai, kerana ia harus mengatasi banyak kesukaran dan perubahan, Tahun Baru ini sentiasa menjadi acara gembira dan lama ditunggu-tunggu, kerana akan sentiasa ada perubahan, dan mereka pastinya akan menjadi lebih baik, kerana ia tidak akan selalu sukar. Selalu ada kegembiraan di sebalik kesukaran, tetapi penari ayam akan membuat kita bekerja juga. Lagipun, seekor anak ayam, tidak seperti monyet, adalah haiwan yang sangat serius dan rajin. The cockerel terbiasa bekerja dari awal pagi hingga petang, tetapi monyet, lambang tahun 2016, adalah haiwan yang agak lucu dan nakal, yang boleh menjadi brutal, dan akibatnya semua ini agak parah. Tetapi kita bertahan, hidup tahun 2016 ini, dan sekarang kita perlu bertemu dengan maruah Tahun Baru 2017, tahun penari ayam. Haiwan ini pastinya bercuti Tahun Baru, dan menghiasi rumah anda. Dan untuk menjadi sangat menarik, anda boleh menjahit ayam lembut di atas pokok Krismas dengan tangan anda sendiri.

Mari kita mulakan sekarang dan untuk menjahit ayam yang kita perlukan:
• bulu kuning terang;
• Rasa keras merah;
• Skim Cockerel;
• Sepasang mata yang berlari;
• Reben satin merah jambu cerah sempit;
• Loceng emas;
• Rhinestones bunglon dan turquoise untuk perhiasan 5 dan 6 mm;
• Holofiber untuk pengisian;
• Benang putih dan jarum.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Mengikut corak ini, kita dengan jelas melihat berapa banyak dan elemen apa yang kita perlukan untuk memotong dari kain. Pertama, potong butiran template cockerel kami. Ia termasuk: dua torsos, dua tummies, dua kepala dirasakan kuning, dan sepasang paruh, sepasang ekor dan puncak, serta dua pasang kaki dan sayap.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Kami meletakkan bulu kuning dan menggariskan hanya bahagian kuning mengikut corak. Bahagian-bahagian yang lain dipotong daripada dirasakan merah.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Itulah berapa bahagian yang berbeza dari ayam kami yang kami dapat.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Kami mula menjahit semua bahagian dalam pasang sekarang dan mengisinya sedikit dengan pengisi.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Kami mendapat tiga elemen kuning dan tujuh elemen merah.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Sekarang kita perlu meletakkan di hadapan kita semua butir-butir penikmat kami dan memasangnya secara keseluruhan. Kami meletakkan bahagian-bahagian di atas satu sama lain dan gam dengan senjata gam. Kami mengikat busur dengan loceng, serta jalur reben untuk gelung supaya anda boleh menggantung ayam di pokok Krismas. Semua bahagian kokerel dipasang, kami mendapat teman berbulu kuning seperti itu. Anda boleh membuat ayam sabung itu dan mengucapkan tahniah kepada semua rakan dan saudara-mara anda pada hari cuti. Terima kasih atas perhatian anda, berjumpa dengan anda tidak lama lagi.
Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Fleece Cockerel

Fleece Cockerel
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh