DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Loket" Hematit Hitam "
Hematit Hitam Loket

Kadangkala terdapat keperluan perhiasan baru, dan penyelesaian terbaik adalah melakukan sesuatu yang baru dengan tangan anda sendiri! Anda boleh mempelbagaikan rupa anda dan melengkapkan pakaian dengan warna biru dan hitam. Loket ini amat sesuai untuk pakaian.
Untuk membuat loket seperti ini, anda memerlukan hematit 3 cm panjang dan dengan lubang di dalam batu, juga manik dengan diameter 4 mm, kawat tebal dengan diameter 1 mm dan panjang 12 cm, kemudian kawat tipis dengan diameter 0.7 mm dan panjang 8 cm dan dawai tipis dengan diameter 0.1 mm 50 cm panjang.
1. Mula-mula kita menggunakan dawai tebal untuk membuat asas loket kami: untuk ini, kami meletakkan batu hematit hitam kami pada dawai, meninggalkan akhir dawai 3 cm panjang dan bengkokkan wayar ke kiri di sekitar batu. Kemudian kita bergerak dari titik 1 ke titik 2: untuk ini kita membuat gelung di sekitar baki akhir percuma wayar dan bengkok wayar ke kanan batu. Anda boleh membengkokkannya dengan tangan anda, kerana dawai itu tembaga dan agak lembut. Pada akhirnya dengan tang putaran bulat kita membungkus selekoh yang indah, seperti clef tiga kali ganda.
Hematit Hitam Loket

2. Selepas itu, kami membungkus baki akhir wayar dengan tang supaya gelung terbentuk untuk menggantung loket kami.
Hematit Hitam Loket

3. Indah bengkok wayar di sekitar gelung dan memotong yang tidak perlu
Hematit Hitam Loket

4. Sekarang giliran wayar menjadi lebih kurus: kami melengkung gelung di pangkalan dengan tang dan tali manik di atasnya. Dengan dawai nipis kami mengikat wayar yang lebih nipis ke pangkal loket dalam 2-3 putaran dan untuk keindahan di bawah manik-manik 5 pusing.
Hematit Hitam Loket

5. Kemudian kita pergi ke akhir. Hasilnya dapat dilihat dalam foto. Pada akhirnya, kita membuat gelung kecil di hujung dawai nipis, sama seperti pada awalnya.
Hematit Hitam Loket

6. Kami menggerakkan dawai nipis pada gelung dalam bentuk akhir clef tiga kali ganda
Hematit Hitam Loket
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh