DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Penganjur untuk kosmetik
Setiap wanita mempunyai koleksi penggilap kuku sendiri, fail kuku, krim, dan sebagainya. Saya juga telah mengumpulkan jumlah tertentu. Dia menyimpannya dalam kotak kadbod dari bawah produk, yang diambilnya dari satu kedai rantai (dengan izin).
Tetapi kemunculan kotak itu mula menggangguku, saya membuat keputusan untuk mengenangnya dengan bantuan tiub. Di samping itu, ia adalah sukar untuk mendapatkan pengilat kuku, kerana ketinggian sisi kotak adalah lebih besar. Jadi saya datang dengan rak kecil dari beg susu kosong.

Senarai bahan yang diperlukan:
1. Kotak kadbod.
2. Beg susu (atau kotak kadbod yang lebih kecil).
3.Tubul (dicat).
4. Gunting.
5. Awl.
6. Kain atau filem pelekat sendiri untuk hiasan.

Juga, apabila menggunakan tiub kertas, ia berguna untuk mempunyai gam PVA di tangan. Kadang-kadang perlu untuk merapikan tepi, atau gam tiub bersama-sama.
Penganjur solek

Pertama saya memotong bahagian atas kotak, saya tidak perlu menutupnya.
Penganjur solek

Di bahagian bawah, saya ditandakan dengan pen, akan ada rak.
Penganjur solek

Lubang dibuat menggunakan awl kecil, dibeli di kedai kraftangan.
Penganjur solek

Agar tidak melekat rak, dia mengambil tiub panjang dan membawanya keluar dari dalam, setiap hujungnya masuk ke lubang di sebelahnya.
Penganjur solek

Tenunan bermula dari sudut yang dilipat separuh dengan tiub, sambil menambah orang lain kepadanya.
Penganjur solek

Kerja pergi dengan cepat, kotak kecil. Di bahagian atas saya cuba jenis tenunan yang berbeza, kemudian kembali ke standard.
Penganjur solek

Penganjur solek

Asas-asalan dari uprights dapat dilihat dari dalam, tetapi ini tidak penting, saya akan menutupnya kemudian.
Penganjur solek

Agar tidak menghabiskan masa lenturan tambahan (banyak saluran pergi ke pilihan yang indah), saya hanya memotong rak. Pastikan untuk mengatasi mereka dengan gam atau varnis.
Penganjur solek

Di peringkat akhir, banyak menggunakan kertas dinding, kain rempah. Hiasan itu terpaku ke bawah (dengan bahan yang cukup dan di sisi), bakul kelihatan lengkap. Saya mempunyai gulung filem kecil.
Penganjur solek

Angka itu menghilangkan perlunya pengiraan yang tepat untuk menyesuaikan kepingan antara satu sama lain. Beg susu juga disisipkan. Di bahagian bawah terdapat penggilap cat kuku, pad setem, dll.
Penganjur solek

Penganjur solek

Penganjur solek

Kini jelas di mana varnis atau ubat itu. Ia menjadi mudah untuk mendapatkan perkara-perkara yang diperlukan, kotak kelihatan lebih cantik.
Penganjur solek
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh