Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » "Keranda" Khazanah Ibu dan Ayah "
Kebahagiaan yang terbesar dan lama ditunggu-tunggu dalam setiap keluarga adalah kelahiran bayi. Bermula dari konsep yang sangat, dan berakhir dengan melahirkan anak, bayi bersemuka dengan ibunya setiap saat dan momen. Membawa bayi di bawah hati adalah kebahagiaan terbesar bagi setiap gadis. Dan sekarang, ketika saat yang menarik ini muncul, ketika bayi dilahirkan di dunia, ini adalah kebahagiaan yang sangat besar. Di hospital bersalin, setiap bayi berpakaian dengan baju baju di tali pusat, yang kemudiannya kekal untuk ingatan yang panjang. Setiap ibu dan bayinya di hospital bersalin ditempatkan di pena dan buaian dengan tag dengan data dan nama belakang, maka rambut pertama dipotong, maka gigi pertama jatuh, setiap ibu juga mempunyai gambar dan gambar ultrasound, semua ini adalah perkara kecil yang menyenangkan yang saya inginkan simpan untuk ingatan yang panjang. Untuk semua perkara seperti itu, kini sangat popular untuk mempunyai kotak khas, yang dipanggil berbeza: "khazanah ibu", "khazanah kecil kami", "khazanah ibu dan bapa". Sekarang, dengan cara ini, ia hanya akan menjadi akrab dan belajar bagaimana membuat kotak itu sendiri.

Untuk membuat kotak semacam itu, kita perlu ambil:
• 15 * 15 cm dua kosong dan 5 * 15 cm 1 kosong dari kadbod yang mengikat;
• Sintepon;
• Kain merah jambu dan pudina berkualiti, kami mengambil kapas yang dibuat di Korea;
• Renda merah muda cahaya;
• Napkin kertas potongan warna merah jambu;
• Kad dengan kelinci comel;
• Brads putih dan merah jambu;
Bunga bunga hydrangea;
• Raja, gam gam, gunting, pita bermuka dua, pensil mudah, elastik, gam dengan kesan pita pelekat;
• Kad warna "Khazanah Ibu dan Dadah" (ia dilakukan dalam program Photoshop);
• Loket logam 2016;
• Reben satin berwarna merah jambu dan pudina;
• Lebih ringan;
• Kadbod putih;
• Kertas cat air 33.5 * 33.5 cm;
• Kertas kertas kerja berwarna merah jambu, dua helai;
• Pad dakwat.
Kotak DIY

Kotak DIY

Oleh itu, kita mempunyai tiga kosong dari kadbod tebal, dengan bantuan kadbod putih kita perlu membuat satu pangkalan padat kotak. Untuk melakukan ini, kami memotong dua jalur kadbod putih 4 * 15 cm, lipat bahagian-bahagian yang mengikat seperti pada foto, menyebarkan kadbod putih dengan gam-gam dan gam di antara bahagian yang mengikat.
Kotak DIY

Kotak DIY

Kami menyambung dan kami mendapat begitu sahaja, di tempat-tempat yang membongkok kami melakukan gunting beberapa kali supaya bahan kerja lancar dan indah berubah menjadi peti mati nanti.
Kotak DIY

Kotak DIY

Hidupkan dan gamkan jalur pita bermuka dua.
Kotak DIY

Kotak DIY

Kami lem winterizer sintetik. Sekarang kita mengambil fabrik, di tengah dengan stok kita memotong fabrik merah jambu, dan menambah kepingan mint pada sisi. Antara kain di persimpangan, kami akan menjahit renda lebar, jadi kami memotong dua jalur.
Kotak DIY

Kotak DIY

Untuk busur di atas kotak, memotong potongan setiap reben, kami membakar tepi dengan lebih ringan.
Kotak DIY

Kotak DIY

Sekarang kita perlu besi kedua-dua kain dan reben. Menjahit kain itu ke kain yang berterusan, menjahit renda di antara kain.
Kotak DIY

Kotak DIY

Sekarang dengan kain yang kita perlukan untuk mengetatkan dasar peti mati kami, letakkan bahan kerja seperti ini pada kain, mulailah menyebarkan sudut, bungkus dan gam itu.
Kotak DIY

Kotak DIY

Pita juga terpaku pada pita dari dalam, satu di sisi lain, yang kedua di sisi lain.
Kotak DIY

Kotak DIY

Kami meletakkan kotak itu dan cuba serbet, kad dan risalah. Dalam urutan ini, kami akan mengumpulkan segala-galanya di atas penutup. Kami menghiasi tepi gambar dan tulisan itu.
Kotak DIY

Kotak DIY

Dari dataran cat air yang besar kita perlu membuat pangkalan kotak itu sendiri.Bahagikan setiap sisi persegi dengan dimensi tersebut 4.5 * 5 * 14.5 * 5 * 4.5 cm.
Kotak DIY

Kotak DIY

Sekarang kita menyambungkan semua pihak dengan garis-garis yang tidak kelihatan menggunakan gunting di bawah pemerintah.
Kotak DIY

Kotak DIY

Menjahit seluruh peti mati di sekeliling pinggir, dan juga menjahit gambar dan kad. Kami melipat kotak dan memasukkan bunga brads ke dalam dan mengikat di sekitar gambar. Kami juga melampirkan penggantungan.
Kotak DIY

Kotak DIY

Dari kertas scrapbook kami memotong persegi panjang 14.5 * 22 cm dan gam di dalam penutup.
Kotak DIY

Kotak DIY

Kami meletakkan bahan kerja ini di bawah beberapa jenis berat. Menyediakan pangkalan cat air, memotong sudut berlebihan.
Kotak DIY

Kotak DIY

Lem dan menjahit persegi 14 * 14 cm di dalam pangkalannya. Gosok dan dapatkan kotak sedemikian.
Kotak DIY

Kotak DIY

Dari kertas lain, potong tiga segi empat tepat 5 * 14.5 cm dan gamkan kotak pada tiga sisi. Kami melipat penutup kotak di dua tempat dan lem asas kotak ke dalamnya.
Kotak DIY

Kotak DIY

Tutup dan dapatkan kotak semacam itu untuk segala macam perkara kecil yang berbeza dengan bayi anda. Ia juga boleh menyimpan foto dan perkara lain. Terima kasih atas perhatian anda, jumpa anda tidak lama lagi!
Kotak DIY

Kotak DIY

Kotak DIY

Kotak DIY
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh