Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Bantal Bayi" Kitty "
Semua kanak-kanak suka apabila mereka mempunyai sesuatu yang luar biasa, sesuatu yang tidak dilakukan oleh orang lain. Jadi, sebagai contoh, bantal asal. Dia akan hanya dalam satu salinan dan hanya dengannya. Anda pasti boleh membeli bantal seperti itu, tetapi tiada siapa yang memberi jaminan bahawa ia bersendirian, jadi saya cadangkan untuk menjahit sendiri. Untuk memulakan, kami memutuskan apa yang kami perlukan, iaitu apa bahan dan alat yang kami perlukan. Jadi, kita perlu mendapatkan kain bulu dalam pelbagai warna, saya mengambil warna merah jambu (warna fuchsia), ungu, putih, hitam, kuning, merah jambu; pengisi, benang, warna yang sama seperti bulu.
Di atas kertas 38 * 55, lukis lukisan. Kami membuat template bagaimana bantal akan kelihatan. Untuk gambar saya mengambil heroin kartun "Kitty" Itulah yang saya dapat.
Kitty Baby Bantal

Saya memindahkan semua butiran ke kertas kosong dan dipotong. Corak ternyata, yang sangat mudah untuk dipotong dari kain.
Kitty Baby Bantal

Kitty Baby Bantal

Pertama, kita memotong persegi panjang 38 * 55 bulu merah jambu, kita memerlukan 2 bahagian, kerana bantal mempunyai 2 sisi.
Kitty Baby Bantal

Dari bulu putih kita memotong kucing itu sendiri dan chamomile.
Kitty Baby Bantal

Dari hitam kita memotong mata dan antena.
Kitty Baby Bantal

Dari bulu merah jambu yang terang kita akan memotong segi empat tepat berukuran 6 * 8 - dari situ kita akan membuat busur di dada pussy.
Kitty Baby Bantal

Kuning akan menjadi butiran hidung, teras untuk daisies.
Kitty Baby Bantal

Hanya butiran dari bulu lilac kekal. Mereka akan menjadi sundress dan sandal.
Kitty Baby Bantal

Semua butiran telah dipotong. Sekarang kita mula memasang bantal, iaitu, kita mula memasang anak kucing kita. Pertama, menjahit asas putih anak kucing dan letakkan camomiles di sebelah kiri.
Kitty Baby Bantal

Sekarang kita menjahit butiran kuning - teras daisies dan hidung kucing.
Kitty Baby Bantal

Sudah tiba masanya untuk mencipta wajah pussy kita. Untuk ini, kami menjahit hidung dan antena. Kami cuba menguruskan antena secara simetri relatif terhadap satu sama lain supaya pussy itu licin dan kemas.
Kitty Baby Bantal

Ia tetap berpakaian pussy. Menjahit sundress dan sandal.
Kitty Baby Bantal

Nah, bahagian depan bantal sudah siap. Sekarang kumpul bantal itu sendiri. Kami mengenakan segiempat sama sama pada bahagian yang dihasilkan dan berkelip sepanjang tepi. Ia sepatutnya dibiarkan sebelah sayatan kecil tidak dijahit. Melaluinya, anda perlu menghidupkan bantal di bahagian depan.
Kitty Baby Bantal

Kami berpaling.
Kitty Baby Bantal

Sekarang kita akan membuat busur besar di dada, atau lebih tepat pada sundress kucing. Untuk melakukan ini, ambil persegi panjang merah jambu cahaya yang kami ukir terlebih dahulu. Lipatkannya separuh dan menjahit di sepanjang tepi.
Kitty Baby Bantal

Seperti yang dilihat dalam angka tersebut. Di bawah segmen dibiarkan tidak dijahit supaya anda boleh menghidupkannya di bahagian depan. Selepas kita memutar busur kita. Ia adalah perlu untuk membuat garis di tengah pada ketegangan benang yang lemah. Ini dilakukan supaya anda dapat menarik bahagian tengah busur.
Kitty Baby Bantal

Tarik benang. Tetapi pada masa yang sama, betulkan pada satu sisi dengan bantuan knot, iaitu mengikat mereka. Selepas mengetatkan, ikat di sisi lain.
Kitty Baby Bantal

Sikat secara manual busur yang dihasilkan ke sundress kucing. Isikan bantal dengan pengisi dan menjahit.
Kitty Baby Bantal

Dengan cara yang sama seperti busur itu dibuat, kita membuat busur yang lebih besar. Untuk itu kita hanya mengambil segi empat tepat 10 * 12. Jahit busur yang dihasilkan ke dalam telinga pussy.
Kitty Baby Bantal

Bantal sudah siap! Sekarang anda boleh menjahit bantal sedemikian untuk bayi kecil anda.
Kembali
Komen (1)
  1. Samantha
    #1 Samantha Tetamu 1 Ogos 2016 15:56
    2
    Bantal itu, tentu saja, cantik, tetapi teks itu hanya mustahil untuk dibaca !!!!!

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh