DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Kotak hadiah terang" Selamat Hari Jadi "
Walaupun umurnya, setiap wanita muda dan muda, jadi dia suka menerima perkara-perkara kecil yang comel dan hadiah. Tidak ada yang boleh berdebat dengan hakikat bahawa setiap wanita juga seorang fashionista yang hebat, yang cuba mempunyai pakaian, kasut, perhiasan yang lebih baik daripada yang lain. Nah, di sini anda tidak boleh melihat fakta bahawa ia bukan sahaja baik untuk menerima, tetapi juga untuk memberikan hadiah kepada teman wanita, saudara perempuan, ibu, anak perempuan, coum, dll. Tiada siapa yang benar-benar mempelajari citarasa dan keinginan wanita, jadi agak sukar untuk dipersilakan dengan hadiah, dan semua orang suka mengejutkan. Jadi, jika seorang gadis menyambut ulang tahun kepada sahabatnya, ibu atau anak perempuan, maka dia mungkin tahu lebih baik daripada lelaki yang sama yang dia suka lebih daripada dia suka dan dia akan gembira untuk menerima ulang tahunnya. Anda boleh menyenaraikan tanpa henti apa yang boleh anda berikan, tetapi kami tidak akan melakukannya untuk jangka masa yang lama, tetapi bergantung pada perhiasan yang indah atau hadiah tunai. Nampaknya telah menghasilkan apa yang harus diberikan, tetapi itu tidak semua. Ia juga perlu untuk mengemasnya dengan indah, supaya ia lebih baik untuk memberi dan menerima hari jadi. Sudah ada di sini adalah snag kecil dengan pilihan kotak. Tetapi ada penyelesaian yang baik dan pilihan ideal. Sekarang kita akan belajar bagaimana untuk membuat kotak yang cantik, cerah dan luar biasa di mana anda boleh meletakkan kedua-dua wang dan beberapa perhiasan.
Oleh itu, kita mula dan mengambil untuk pembuatan:
 • Rangka kotak kami;
 • Tiga kadbod merah A4 format;
 • Kertas kertas tulis dalam nada yang lembut, boleh menjadi kuning, saiz lembaran 30 * 30 cm;
 • Penebangan: kasut merah, rama-rama besar, bulatan terbuka;
 • Gambar dengan tulisan "Pada hari yang indah ini";
 • Prasasti dicat "Selamat Hari Jadi";
 • Kadbod putih, whatman;
 • Loket logam dan brads, ini untuk mengendalikan kotak;
 • Manik setengah mutiara;
 • Keluarkan lubang lubang;
 • Pita bermuka dua, gam gam, gam dengan "kesan pita";
 • Reben satin putih 25 mm lebar;
 • Gunting, pensil, senapang haba dan penguasa.


Kotak hadiah terang

Kotak hadiah terang

Kami meletakkan rajah di hadapan kami, dengan teliti melihat prasasti dan memotong kosong yang sesuai. Apa dan berapa banyak yang diperlukan pada gambar rajah juga ditandatangani, jadi kita akan mengukur dan memotong segalanya dalam sentimeter.
Kotak hadiah terang

Kotak hadiah terang

Pertama, potong semua kosong dari kadbod merah. Kami akan mempunyai lima daripada mereka: untuk poskad, untuk kotak, untuk pangkalan kotak dan dua untuk kotak itu sendiri.
Kotak hadiah terang

Kotak hadiah terang

Kami menggambar pangkalan kotak dan kotak itu sendiri mengikut skema (lukis garis lenturan), memotong kelebihan dan gam dengan pensil gam. Kami juga melipat kad dalam separuh. Dari kertas scrapbook, kami memotong dua kotak.
Kotak hadiah terang

Kotak hadiah terang

Kami melekat sekerap kosong ke kadbod, dan menggunakan pita bermuka dua. Pada dua kosong kita memotong. Prasasti dan gambar, serta pada jalur pita. Menjahit semua yang dilekatkan pada mesin taip. Lekatkan persegi putih di dalam kad dan kilat di dalamnya, menyambungkan kad dengan dataran besar, seolah-olah kita menjahit satu di atas yang lain.
Kotak hadiah terang

Kotak hadiah terang

Kami melekatkan kotak itu, kami melepaskan penggantungan itu ke salah seorang brad dia, ia akan menjadi pemegang untuk pembukaan yang mudah.Di dalam kotak, buat jalur dengan lubang lubang dan gam di sekeliling tepi. Sekarang dengan gam kami kumpulkan dan gam kotak.
Kotak hadiah terang

Kotak hadiah terang

Ternyata kami mempunyai kotak seperti itu.
Kotak hadiah terang

Kotak hadiah terang

Kami mengikat busur dan kotak sudah siap. Anda boleh melabur di dalamnya sesuatu yang cantik atau wang dan mengucapkan tahniah. Terima kasih atas perhatian anda dan nasib baik!
Kotak hadiah terang

Kotak hadiah terang
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh