Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Cok sup sejuk
Bayangkan bahawa ia adalah sup sedemikian yang dipilih bukan sahaja oleh gourmet khas. Jika anda bosan dengan menu biasa, memakan buah beri, maka ini adalah peluang yang baik untuk menghiasi diet anda dengan hidangan baru. Kanak-kanak akan gembira dengannya! Mengapa tidak! Ia ringan dan enak, dan selain itu, ia berkhasiat?

Bahan per paun beri:
tongkat kayu manis;
  • 10 g tepung jagung;
  • dari 100 g gula;
  • 500 ml air + 10 ml untuk kanalkan.


Cara memasak:
pilih beri, celupkan yang terbaik dari mereka dalam air sejuk, basuhkannya, kemudian bilas.
Keluarkan ekor kuda, lepaskan tulang. Lakukan ini di atas kuali di mana anda akan memasak sup supaya tidak melepaskan satu drop ceri yang lalu.
Tuangkan buah kosong dengan gula, goncangkan mereka, jangan kacau dengan sudu.
sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

Selepas dua jam, tuangkan air ke dalam ceri massa. Tambah kayu manis. Bawa mendidih ke atas api sederhana. Kemudian tutup kuali dengan tudung, kurangkan lidah api, masak sup selama 10 minit lagi.
sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

Menggunakan sudu kecil, buang sedikit ceri rebus dari kayu manis. Ia akan diperlukan untuk menghiasi hidangan. Kayu manis tidak lagi berguna.
Whip berry berry dengan pengisar. Kembali ke kuali, biarkan di dalamnya cecair sebanyak yang anda lihat patut. Dengan cara ini, berapa banyak bahagian sup akan berubah bergantung kepada ini.
sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

Campurkan kanji dengan satu sudu air dan tuangkan ke dalam periuk. Dalam satu minit, kacau dengan pukul, bawa hidangan cair kepada kesediaan.
Matikan pembakar? Tunggu sup untuk sejuk. Kemudian letakkan di dalam peti sejuk. Tidak cukup gula-gula dan aksen warna yang bersemangat? Whip krim dan hiaskan dengan semangkuk sup dengan mereka, dan juga buah beri tertangguh.
sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

sup ceri sejuk

Adakah anda mahu memberikan sentuhan ceri sentuhan orang dewasa? Untuk melakukan ini, tuang saja segelas ceri di dalamnya. Terkejut? Tetapi kursus-kursus pertama sedemikian jauh dari tetamu jarang pada menu gourmet!
Kembali
Komen (1)
  1. Ksusha1214
    #1 Ksusha1214 Tetamu 28 Ogos 2017 12:41
    0
    Pertama dimasak seperti sup. Saya takut bahawa ia tidak akan berfungsi, tetapi semuanya ternyata sangat mudah. Arahan itu membantu saya, terima kasih!

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh