Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» »Angka untuk taman tayar
Tayar kereta terpakai tidak perlu dibuang. Selepas penggunaannya, tayar boleh digunakan untuk menghiasi halaman atau taman. Idea yang lebih banyak dan lebih menarik dapat dilihat pada orang lain, dan mengapa tidak cuba untuk melakukan perkara yang sama di rumah? Lagipun, proses membuat banyak kerajinan sangat mudah.
Giraffe
Untuk angka yang menarik ini, anda perlu menggali satu tayar besar ke dalam tanah, kedalaman ke tengah bulatan. Di hadapan, tetapkan log pusingan tinggi dengan skru. Di atasnya anda perlu membetulkan muncung - sebuah rumah log kecil pokok. Mata dan telinga boleh dipotong dari botol plastik atau sekeping linoleum. Ia tetap hanya untuk cat semua kuning dan membuat bintik coklat.
Angka untuk taman tayar

Zebra
Angka ini dibuat dengan cara yang sama seperti jerapah, hanya cat yang memerlukan warna putih dan hitam.
Angka untuk taman tayar

Gajah
Untuk membuatnya kraf anda perlukan 2 tayar dengan saiz yang sama. Betulkan mereka bersama skru dan lampirkan ke papan (asas). Kepala gajah adalah tenis plastik 10 liter, telinga adalah ovarium dari kanister yang sama. Batang adalah sepotong paip beralun lama, mata adalah penutup tin. Cilia boleh dipotong dari botol plastik. Adalah lebih baik untuk melukis abu-abu gajah, atau anda boleh mengubahnya menjadi wira oranye wira.
Angka untuk taman tayar

Beruang Teddy
Angka ini diperolehi daripada dua tayar dengan saiz yang berbeza, saling berhubungan. Tayar besar adalah batang, dan tayar kecil adalah kepala. Untuk membuat reka bentuk lebih stabil, tayar boleh dipasang pada batang logam nipis. Potong telinga dari plastik atau linoleum. Untuk menutup kalangan di tengah-tengah tayar, anda boleh menggunakan hardboard. Secara opsyenal, patung itu juga boleh memotong cakar dari linoleum. Selepas lukisan, beruang menjadi hiasan hiasan yang menarik di taman.
Angka untuk taman tayar

Matryoshka
Mainan Rusia yang asli adalah anak patung bersarang. Ia juga boleh dibuat dari tayar bu. Sebanyak 7 tayar diperlukan. Lima daripada mereka dilampirkan satu sama lain dalam kedudukan mendatar - ini adalah badan. Untuk penetapan yang lebih besar, log yang tinggi yang terkubur di dalam tanah boleh diletakkan di dalam. Tayar dipasang secara menegak di pinggir log ini - ini adalah kepala, lubang berongga ditutup dengan bulatan hardboard. Di sisi anda boleh meletakkan tangan anda dari tayar separuh luka. Lagipun, anda perlu cat dengan warna-warna terang dan menggambarkan wajah. Ternyata madam-madam yang menarik.
Angka untuk taman tayar

Mickey mouse
Anda boleh membuat dua watak kartun: budak laki-laki dan perempuan. Untuk setiap watak anda memerlukan 4 tayar. Dua galas diletakkan di atas tanah dalam kedudukan mendatar, dua tayar dalam bentuk angka lapan dipasang pada mereka. Penekanan keseluruhan struktur adalah pada pokok itu. Telinga Mickey Mouse terbuat dari penutup ember plastik dan tangan terbuat dari potongan pipa plastik. Busur, skirt, telapak tangan dan muka harus dipotong dari linoleum. Tayar bawah dipenuhi dengan tanah yang subur dan boleh digunakan sebagai katil bunga mini.
Selepas lukisan, watak-wataknya kelihatan cantik dan menarik!
Angka untuk taman tayar

Angka untuk taman tayar

Seperti yang anda lihat, tidak ada yang rumit dalam membuat angka dari galas yang tidak diingini lama. Oleh itu, cuba dan anda membuat sesuatu yang serupa di plot taman anda.
Kembali
Komen (1)
  1. Svetlaia
    #1 Svetlaia Tetamu 8 Ogos 2017 06:15
    0
    Seperti katil bunga, juga pilihan. Dan tayar tidak perlu dilupuskan dan taman permainan kanak-kanak. Di tadika kami, tayar digali berturut-turut dan kanak-kanak melompat dari satu sama lain.

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh