DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Handbag for girls" Ladybug "
merasakan beg kumbang

Beberapa tahun kebelakangan ini telah menyaksikan peningkatan ketara dalam populariti aksesori yang dirasakan. Semua jenis rantai utama, beg kosmetik, bakul dan beg tangan adalah permintaan kedua-dua wanita dan fesyen kecil. Pada puncak populariti hari ini, dibuat daripada merasakan, meniru angka haiwan atau tumbuhan, beg tangan gadis.
Pilihan yang menarik untuk produk sedemikian adalah beg tangan koboi yang dibentangkan dalam dua warna yang berbeza. Anda boleh mengenali proses pengeluaran bebas dalam kelas induk ini.
Untuk membuat aksesori seperti ini, anda perlu:
  • kepingan yang terasa merah dan hitam;
  • gam silikon dalam senjata khas;
  • gunting.

merasakan beg kumbang

Beg ini terdiri daripada dua pasang bahagian simetri, corak yang mesti dipotong dari kertas terlebih dahulu.
merasakan beg kumbang

merasakan beg kumbang

Asas beg tangan, yaitu, badan serangga dengan kaki, diciptakan semula dari hitam yang dirasakan dalam dua salinan. Bahagian atas, meniru sayap kumbang, dipotong dari terasa merah dalam jumlah yang sama.
merasakan beg kumbang

merasakan beg kumbang

Dua jalur disediakan dari rasa hitam:
yang pertama, lebar yang boleh mencapai sehingga 10 sentimeter, akan menyambung panel beg tangan;
yang kedua, sehingga 3 sentimeter lebar, akan menjadi pemegang produk.
merasakan beg kumbang

Proses perhimpunan aksesori
Setelah selesai penyediaan semua butir-butir yang diperlukan dalam beg, anda boleh meneruskan pemasangannya dalam urutan berikut:
1. Menggunakan gam silikon, bahagian atas merah dilekatkan pada asas hitam yang dirasakan setiap panel beg tangan masa depan.
merasakan beg kumbang

merasakan beg kumbang

2. Di hujung dalaman salah satu panel, jalur nipis secara perlahan-lahan digunakan gam silikon, di mana jalur merasakan lebar duduk dengan kelebihan.
merasakan beg kumbang

3. Dengan cara yang sama, tukar produk dengan sebaliknya, dengan berhati-hati memastikan panel dirasakan kedua. Operasi ini perlu dilakukan dengan teliti supaya gam silikon yang melampaui merasakan, menguatkan, tidak merosakkan produk. Lebihannya boleh dikeluarkan dengan serta-merta dengan kelebihan stack atau gunting.
merasakan beg kumbang

4. Pemegang dipasang terakhir. Untuk melakukan ini, kira-kira satu sentimeter dari setiap hujung jalur merasakan yang sempit banyak dilincirkan dengan gam silikon, dan selepas itu tepi pemegang dipasang di tengah ke dalam jalur lebar.
merasakan beg kumbang

Beg tangan buatan tangan yang asli akan menjadi aksesori harian kegemaran gadis itu, yang pasti akan menemui penggunaannya yang sesuai, akan berfungsi untuk mainannya atau perkara penting.
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh