DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Kalung diperbuat daripada manik" Air "
Kalung ini kelihatan sangat luar biasa. Selalunya pada pandangan pertama, sukar untuk memahami bagaimana manik-manik itu bersama. Selain itu, ia sangat mudah untuk dilakukan. Anda mungkin tidak dapat bersatu atau tidak mengetahui cara kerja kayu, tetapi perhiasan ini boleh dilakukan dalam beberapa malam percuma. Kalung-kalung udara kelihatan hebat dengan saman perniagaan dan sundress musim panas. Perkara utama di sini ialah memilih warna yang tepat untuk hiasan. Menggabungkan beberapa warna, anda boleh mencapai kesan asal. Dan unsur-unsur yang terkeluar dari bugle akan menambah sedikit bersinar.
Kalung manik

Bahan untuk kerja:
 • manik - 3-4 warna;
 • garis memancing - sekurang-kurangnya 10 m;
 • aksesori untuk perhiasan (clasp carabiner, cincin, lugs - 2 pcs, pin dengan mata - 2 pcs.);
 • tang bulat;
 • cangkuk - 4 mm.

Kalung manik

Arahan untuk pelaksanaan.
Pertama anda perlu menyediakan benang manik, yang akan menjadi asas bagi kami. Untuk melakukan ini, kami mengumpulkan manik-manik pelbagai warna dengan cara yang huru-hara. Ia tidak masuk akal untuk menaip corak khusus di sini. Semua daya tarikan hiasan adalah dalam pencampuran warna.
Kalung manik

Untuk kalung yang dibentangkan, anda memerlukan 2 - 3 meter benang manik. Apabila garis memancing ditetik, jangan memotong gelendong itu. Pada mulanya kami membuat gelung kecil dan membaikinya dengan simpul. Seterusnya, kita mula memotong gelung udara bersatu.
Kalung manik

Dalam setiap gelung baru kita bersulam manik: satu atau lebih manik. Anda juga boleh melangkau mereka, dan meninggalkan gelung kosong, tanpa manik.
Kalung manik

Semasa merajut, kita memindahkan manik-manik sepanjang garis, menanggalkannya sedikit demi sedikit dari gelendong. Kami merajut benang terbuka kami sehingga manik-manik pada akhir perikanan.
Kalung manik

Pada peringkat ini, anda perlu bertindak dengan teliti. Benang itu mungkin terhuyung-huyung. Untuk mengelakkan ini berlaku, anda boleh membungkus kosong di dalam buku.
Kalung manik

Ia mudah untuk memasang kalung di mana-mana permukaan lembut, kusyen sofa sesuai. Kami melekat dua baris pin ke dalamnya. Jarak antara mereka turun - 1 cm Panjangnya - lebar hiasan yang diperlukan. Tetapi adalah perlu dipertimbangkan bahawa setiap baris seterusnya perlu 1 cm lebih lama.
Kalung manik

Sekarang bungkus pin kita dengan manik pada pin.
Kalung manik

Kami meletakkan hujung bersama pada satu pin dan mengikat garis memancing.
Kalung manik

Pada pin aksesori, kami mengembangkan kelopak mata, meletakkan sekumpulan garis memancing manik di atasnya, dan bengkokkan kembali kelopak mata.
Kalung manik

Kami meletakkan hujung pada pin, bengkok tepi supaya mereka sesuai dengan baik ke benang manik.
Kalung manik

Seret beberapa manik pada pin. Ini akan sedikit meningkatkan panjang produk. Kami membengkokkan pin dengan tang, membentuk gelung. Ulangi di sisi lain.
Kalung manik

Di satu pihak, kami meletakkan cincin pada lubang kelopak mata, yang lain - sebuah karbohidrat.
Kalung manik
Kembali
Komen (2)
 1. Tamashii
  #1 Tamashii Tetamu 9 Ogos 2017 15:47
  1
  Kalung asli dan halus. Mudah untuk menghasilkan dan tidak mahal dalam kos bahan.Warna tambahan boleh dipilih secara berasingan untuk sebarang imej.
 2. Natalya
  #2 Natalya Tetamu 4 September 2017 18:08
  1
  Ia kelihatan sangat lembut

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh