DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Kehidupan kedua but lama
Sayang sekali ia membuang buta lama kegemaran anda. Saya mempunyai idea bagaimana untuk memanjangkan nyawa mereka untuk kebaikan diri saya atau untuk kanak-kanak. Untuk ini, kasut dengan boot panjang, bulu semula jadi atau penebat yang baik yang lain sesuai. Daripada mereka, kami akan memotong kasut yang sangat baik untuk kasut musim sejuk baru, yang akan memberikan lebih banyak penebat haba dan menjaga kaki anda hangat.
1. Jadi, kita mempunyai but lama yang tidak lagi boleh dipakai, tetapi mereka masih mempunyai bootleg panjang dengan bulu hangat. Kami memotong bootleg dan membuang bahagian bawah but.
Kehidupan kedua kasut lama

Kehidupan kedua kasut lama

2. Sekiranya harta rampasan adalah cukup tinggi, anda boleh membuat insoles untuk diri sendiri, suami anda, dan kanak-kanak. Anggapkan bagaimana insoles cukup. Ambil kasut yang akan anda pelindung, lepaskan tapak anda dan pasangkannya ke batang potong. Lingkaran dengan kapur atau pensil untuk memudahkan ia dipotong.
Dalam kes ini, gunakan bukan sahaja lapisan bulu itu sendiri, tetapi juga lapisan atas - kulit. Ini akan menambah ketumpatan tambahan kepada permaidani dan membantu lebih panas.
Kehidupan kedua kasut lama

Kehidupan kedua kasut lama

3. Akibatnya, kami mendapat insoles ini. Di dalam gambar di tengah-tengah terdapat tapak kaki dari sepatu yang akan kami pelindung, di sepanjang tepi ada insoles yang diukir dari aci. Sepasang bulu dan sepasang kulit.
Kehidupan kedua kasut lama

4. Kemudian, anda perlu memasukkan bahan kulit dan bulu bersama-sama. Kemudian melekatkannya ke tapak kasut. Lem supaya bulu kekal di atas. Kaki akan lebih lembut dan lebih selesa. Kemasukan yang terhasil tidak boleh terpaku di dalam but, kerana kadang-kadang mereka perlu dikeluarkan, kering atau berventilasi.
Kehidupan kedua kasut lama

Kehidupan kedua kasut lama

Kehidupan kedua kasut lama

5. Oleh itu, kita memperluaskan kehidupan kasut lama kita, menggunakannya maksimal. Dan, yang penting, mereka menyimpan wang!
Kehidupan kedua kasut lama
Kembali
Komen (1)
  1. nag6470
    #1 nag6470 Tetamu 24 Ogos 2018 10:41
    0
    Hack hidup! Kadang-kadang relevan! Dan jangan buang bahan yang baik untuk perniagaan ...

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh