DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» »Berdiri berdiri bunga
Setiap pemilik plot peribadi atau rumahnya sendiri, tidak syak lagi, mahu rumahnya menjadi berbeza dari yang lain, kelihatan padat dan anggun. Terdapat banyak cara untuk melakukan ini, tetapi kebanyakan mereka, sayangnya, mahal. Oleh itu, anda boleh mempertimbangkan pilihan reka bentuk laman web anda daripada kosong kosong. Ini adalah unsur-unsur yang harmoni dengan gabungan gaya dan memberi keperibadian yang unik. Sehingga baru-baru ini, hiasan di laman web ini merupakan acara yang mahal. Walau bagaimanapun, baru-baru ini, pelbagai jenis barangan seni telah dijual, yang agak murah. Dan jika anda mempunyai sedikit imaginasi, anda akan menambah aristokrasi dan rahmat ke laman web anda. Dari alatan yang anda perlukan:
• Mesin kimpalan elektrik dengan topeng dan elektrod;
• pengisar dengan roda pemotongan dan pengisaran;
• tukul;
• penanda.
Dan tidak perlu menjadi pengasah profesional dan pandai besi. Sesetengah kelemahan kecil dalam kimpalan boleh dengan mudah diperbetulkan oleh penggiling dengan roda pengisaran, dan pelbagai unsur kosong yang dipalsukan akan menjimatkan anda daripada keperluan untuk membentuk. Kini mempertimbangkan bagaimana membuat bunga berdiri.
Pendirian bunga.
Mana-mana suri rumah berusaha untuk menghiasi plotnya dengan bunga. Dan di sini, pendirian untuk periuk bunga sangat berguna untuknya. Ia sudah cukup untuk mengambil 4 elemen, yang dipanggil mata wang.

pendirian bunga


Kami menghubungkan mereka secara berpasangan dan anda mendapat dinding sisi.

pendirian bunga


Sebenarnya, tempat di mana periuk akan berdiri boleh dibuat dari mana-mana residu logam. Dalam kes ini, pemangkasan paip telah diambil.

pendirian bunga


Terdapat 3 tempat di mana anda boleh meletakkan periuk.
Sekarang dengan bantuan segi empat, kami menyambung dinding sisi, dan kami mendapat pendirian yang bagus.

pendirian bunga


Ia tetap untuk menambah bahawa satu unsur mata wang palsu telah dibeli di sebuah kedai perkakasan biasa untuk 97 rubles. Oleh itu, pendirian itu akan menelan belanja sebanyak 388 rubel. Setuju, tidak begitu mahal!
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh