DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Sampul" Sambutan Selamat "
Lebih dan lebih kerap, apabila kita mengucapkan tahniah kepada rakan-rakan, saudara-mara, teman wanita, ibu bapa pada hari nama, kita benar-benar merasakan diri kita sendiri, kita mula teka-teki. Berikut adalah apa yang anda boleh berikan untuk menjadikannya berguna dan menikmati hari jadi? Saya tidak mahu memberikan apa-apa karut yang tidak suci, kerana ia mungkin terletak di antara perkara-perkara yang tidak perlu. Untuk membeli salah satu daripada perkara itu, anda tidak boleh memuaskan saiznya. Oleh itu, sangat sering kita keluar dari keadaan dan memberi wang hadiah. Dan jika bukan sekadar hari jadi, tetapi ulang tahun yang sebenar, tidak kira apa - 20 tahun, 30 tahun, 40.50 atau 60 tahun, ia masih tarikh bulat, jadi di sini anda perlu memikirkannya. Adalah sesuai untuk memberikan sejambak bunga dan wang yang indah, tetapi hanya dalam sampul selamat ucapan selamat yang indah. Mereka seperti wang, sekali atau dua kali, dan tidak ada apa-apa, tetapi sampul surat itu akan mengekalkan ingatan tahniah anda dan akan menggembirakan anda selama bertahun-tahun lagi. Anda pada mulanya boleh membuat sampul wang menggunakan teknik ini scrapbooking. Ia membolehkan kita membuat objek kertas sedemikian yang menyenangkan kedua-dua anda dan orang tersayang anda, dan yang paling penting, produk ini membawa kehangatan dalam diri mereka, kerana mereka dibuat dengan tangan.

Untuk sampul ulang tahun anda perlu membawa kami ini:
Pasti kertas scrapbook Burgundy;
Kertas kertas 20x20 cm merah jambu;
Lembaran putih ibu mutiara yang timbul;
Gambar dengan beruang dan sejambak bunga;
Lace beige;
Lubang sudut dan lubang renda lubang;
Bunga besar hidrangea merah muda;
Bunga merah jambu dan putih sederhana;
Bunga kain pic kecil;
Surat "Selamat Tahun Baru", bantal emas dan dakwat hitam;
Kelopak paya hijau;
Kunci logam besar dalam warna gangsa;
Manik putih;
Pita pelekat, penguasa, pensil, pistol gam, mesin jahit, gam PVA, gunting.

Sampul Jubilee

bahan


Kami menyediakan asas sampul kertas pastel, meletakkan lembaran secara mendatar. Dua segi empat segi 10.5x18 cm diukur dan dipotong. Untuk menjadikan saiznya jelas, kami melampirkan wang kertas.

Menyediakan asas sampul surat

Menyediakan asas sampul surat

Menyediakan asas sampul surat


Kami membuat satu segi empat tepat di bahagian atas dengan tepi kerja tepi, menggunakan lubang sudut sudut. Yang kedua dipotong serong dari sudut kiri. Dari kertas scrapbook kami memotong dua segi empat tepat 10x16cm, maka salah satu dari kami memotong secara serong, seperti yang dilakukan dari pangkal, satu lagi segi empat tepat putih ibu-mutiara 10 * 16 cm.

Menyediakan asas sampul surat

Menyediakan asas sampul surat


Kami membuat bahagian-bahagian terbuka dari kosong dengan punch sempadan, seperti dalam gambar di bawah.

menghiasi

menghiasi


Potong jalur renda yang sama dengan bahagian tepi kertas scrapbook, lampirkan dan jahit. Kini kami melukis gambar.

menghiasi

menghiasi


Secara berasingan pada helaian itu kita capai "Selamat Ulang Tahun" dan kemudian memadamkan inskripsi cut-out sepanjang tepi. Jadi untuk bercakap, kami mencipta kesan zaman dahulu.

menghiasi

sampul surat untuk wang


Jahit pada gambar, gam kosong di dasar dan sekarang secara individu menjahit setiap elemen, gam satu persegi panjang dan menjahit bersama dengan bahagian luar.

tulisan itu


sampul surat untuk wang


Kedua-dua bahagian sampul itu siap, kini anda boleh gam PVA dengan bahagian dan bahagian bawah bahagian bawah dan gam bersama. Aras dan tekan dengan baik.
Pada akhir lem gam gam keseluruhannya hiasan, lihat foto itu.

Sampul Jubilee


Sampul Jubilee


Terima kasih dan ingin anda penciptaan yang menyenangkan!

Sampul Jubilee

Sampul Jubilee
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh