DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
Kad ucapannya sendiri mungkin merupakan hadiah terbaik untuk ibu, kakak dan saudara-mara lain. Jangan mengira idea-idea penciptaannya: melukis dengan cat, pewarna dari kertas berwarna, dan juga sulaman. Kami mencadangkan mempertimbangkan pilihan menggunakan tumbuhan kering. Sampel boleh dikumpulkan terlebih dahulu. Untuk pendaftaran kerja, musim bunga, musim panas, bunga musim gugur dan daun adalah sempurna.
Komposisi No 1 "Cornflowers"
Ensemble bunga jagung biru dan ungu dengan keras. Latar Belakang - perlawanan yang dilekatkan pada kadbod. Jika dikehendaki, buka dengan varnis. Jika anda membuat bingkai, anda akan mendapat gambar yang cukup baik.
Komposisi No 2 "Blue Leucanthemum"
Bunga sangat mirip dengan daisy biru. Kelopaknya sempit, daunnya lebih besar. Latar Belakang - helaian album. Di sudutnya terdapat cawangan pinggul mawar. Anda boleh menandatangani poskad jika anda mengatur bunga kering sedikit berbeza.

Herbarium


Komposisi No. 3 "Bunga Matahari - Korepsis"
Kelopak kuning adalah luar biasa halus, lut. Sukar untuk meletakkannya dalam buku untuk pengeringan, tetapi hasilnya sangat baik. Latar Belakang - kertas hijau tebal - persatuan dengan pucuk muda.

Herbarium


Komposisi nombor 4 "Jasmine"
Bunga bunga wangi musim bunga terletak di atas kadbod berkilat coklat.

Herbarium


Komposisi No. 5 "Bouquet"
Versi ringan pada poskad pertama. Tidak perlu melekat pada perlawanan pada waktu malam, anda hanya boleh menggunakan helaian album.

Herbarium


Dalam pembuatan aplikasi dalam gaya "Herbarium" yang digunakan PVA gam. Ini adalah kadbod yang indah. Ibu akan gembira.
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh