DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Tilda-kambing Nastasya
Tilda-kambing Nastasya

Dalam menjangkakan tahun kambing itu, ia bagus untuk mempunyai simbolnya di dalam rumah anda supaya tahun ini berjaya dan gembira. Dan pada masa yang sama untuk menggembirakan diri anda dan orang yang dikasihi dengan ciptaan yang hebat ini. Saya akan menerangkan dengan terperinci proses pembuatan seperti kambing Nastasya, dan anda boleh dengan mudah membuat perkara kecil anda sendiri yang unik.

Tilda kambing Nastasya


Saya memberikan lukisan itu dengan saiz penuh, khususnya meletakkan penguasa di sebelahnya, supaya anda berorientasikan diri dengan dimensi.

berorientasikan dengan saiz


Lay pola pada kain yang dilancarkan dari muka ke muka, sebaiknya linen. Lingkaran kontur, pasangkan dengan pin sebelum jahitan, supaya tidak menggantikan bahagian. Jahit dan trim tepi yang berlebihan, tidak melebihi 4 mm. Buat takuk di sekeliling tepi.

Letakkan corak pada kain


Buat pemotongan kecil untuk pemadaman yang lebih lanjut dan matikan semua bahagian kambing.

Buat potongan kecil


Isikan butiran dengan pemanis sintetik dengan pensil.

Isi bahagian yang ketat


Bungkus kain lembut di dalam tanduk dan pasangkannya ke lokasi yang dimaksudkan.

tuck dalam tanduk


Menjahit tanduk dengan jahitan rahsia atau lain-lain, tidak mengapa. Pin telinga dengan pin di tempat jahitan - di belakang kepala di belakang tanduk.

Tanduk jahit


Menjahit telinga, anda boleh menjahit di tepi.

Jahit telinga


Pasang kaki ke bahagian sisi badan

Pasang kaki


dan menjahitnya dengan butang.

menjahit mereka dengan butang


Sekarang, anda perlu berpakaian kambing secara festif. Untuk melakukan ini, ambil kain yang sepadan dengan warna, potong dua segi empat tepat, dan mendung pada sisi panjang.

pakaian kambing gembira


Jahit renda pada mesin taip, ia adalah lebih baik semula jadi, mereka kelihatan lebih hebat daripada reben kapron.

Jahit renda


Potong jalur sempit kain dengan separuh - ini akan menjadi lengan baju kusyen. Menjahit semua butiran dan jahitan hem dengan jahitan hem.

potong kain itu separuh


Matikan butiran sundress itu.

Matikan butiran sundress itu


Tarik butang ke tangan, berpakaian lengan dan kumpulkan bahagian atas sundress dengan benang.

Tarik butang ke tangan anda


Sekarang perlahan-lahan menjahit bahagian atas sarafan ke leher kambing kami, mungkin di tepi. Cuba simpan garis lehernya. Di masa akan datang, kami akan menutupnya dengan renda, tetapi ia sempit, ia akan menjadi hodoh lebar.

menjahit bahagian atas sundress


Pasang lengan dengan mengendalikan garis jahitan bahagian atas sundress, pin dengan pin untuk memperbaikinya dan menjahitnya.

pin dengan pin untuk menetapkan


Renda jahit ke sarafan, anda boleh menghadkan diri ke leher.

Renda jahit ke sarafan


Hiaskan kuku dengan benang atau cat. Buat wajah. Bordir mata kambing, hidung, mulut, membuat silia. Anda boleh menarik wajah dengan cat pada kain, bukan mata, menjahit pada manik - semuanya ini adalah takdir imaginasi anda. Untuk sebab tertentu saya suka menyulam. Untuk menjaga silia dalam bentuk - lembapkan mereka dengan air manis.

menghias kuku


Ia kekal untuk membuat kening. Pada buku nota biasa, bungkus benang bulu, sebaiknya berbulu dan cahaya. Tidak perlu membuat kancing tebal - kambing itu kecil dan langsing supaya tidak membebankan imej terlalu banyak.

Ia kekal untuk membuat kening


Potong skein luka pada satu sisi. Buat pigtail. Tinggalkan bang, kencangkan kencang dan ikat pada busur atau seperti saya pada flos benang.

Buat pigtail


Jahitlah kancing dan lemparkannya ke atas bahu anda. Anda boleh memberikan kuncir di tangan anda, angin di sekitar kepala anda - semuanya berada dalam imaginasi dan keutamaan anda. Kambing boleh diberikan satu bakul bunga, sebuah bar coklat, sebuah beg hadiah. Ya, apa-apa! Semoga berjaya

Menjahit kening
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh