Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
Kuda nakal yang dibuat oleh diri anda boleh menjadi cenderahati yang sangat baik dalam ingatan seorang kawan pada tahun Kuda, dan hiasan asal pedalaman. Kuda itu boleh digantung di dalam beg, atau mencari satu lagi aplikasi menarik untuknya. Kami membuat kuda daripada merasa, sebagai bahan tambahan yang anda perlukan benang bulu cerah, manik-manik dan aksesori untuk mata (manik-manik, butang atau mata mainan khas). Bahan dan peranti lain: kadbod, pensil, tali pinggang hiasan, gunting, kapas (atau pemadat lain), benang, jarum, pistol gam dan tempat kerja yang terang.
Untuk memulakan, lukis pangkalan kuda pada kadbod. Kemudian kami memotongnya dan menggunakan pensil untuk memindahkan coraknya. Rasanya boleh menjadi warna apa pun, perkara utama ialah bahagian utama adalah warna yang berbeza dan tidak bergabung - maka produk akan terlihat lebih cerah.

dipotong daripada dirasakan


Lipat yang terasa secara menegak pada separuh, memotong asas - ternyata dua bahagian yang sama, yang kemudian harus dijahit.

Kuda merasakan


Sebelum menjahit bahagian-bahagian kuda masa depan, kita membuat ekor dan bulu: kita memotong benang bulu panjang pendek, meletakkannya dalam satu bundle dan mengikatnya dari satu hujung, sedikit berlepas dari tepi. Untuk mane, kami berundur dari tepi sedikit lagi - ia akan menjadi bang. Anda boleh mengetuk kuku ke pigtails. Anda harus memilih warna benang bulu untuk kuku dan ekor supaya mereka digabungkan dengan warna kuda itu sendiri.

ekor kuda


Kami menjahit dua bahagian kuda kita ke tepi, tidak lupa untuk menjahit ekor di sepanjang jalan, menyulam mulut dan lubang hidung, lem mata.
Ekor dan biji hanya separuh pertempuran, sehingga kuda menjadi tebal, kita membungkusnya dengan kapas atau bahan lainnya - sintepon, misalnya.

Kuda merasakan


Pelana dipotong daripada warna yang berbeza, kulit atau bahan lain juga sesuai.

Kuda merasakan


Pelana juga dilapisi tepi, dilekatkan pada badan dan dihiasi
rhinestones, manik-manik atau manik-manik.

pelana untuk kuda


Kami menghias ekor dan mane dengan busur pita atau unsur hiasan lain untuk menjadikannya kelihatan ceria dan cantik. Ia adalah mudah untuk menjalankan semua operasi dengan melekatkan unsur-unsur kecil dengan bantuan senjata gam - dengan cara ini anda dapat memastikan bekalan jumlah yang betul gam dan sambungan yang paling tahan lama dari bahan-bahan, tanpa kesan gam di sekitar persimpangan.

Kuda merasakan


Menjahit gelung atau cincin logam - bergantung kepada tujuan produk.

Kuda merasakan


Kaki kuda diperbuat dari renda, pada akhirnya kuku manik dipaku. Jahit kaki-kaki ke badan, memintas setiap renda dengan benang di tengah. Kuda sudah siap!

Kuda merasakan

Kuda merasakan


Anda boleh membuat beberapa kuda, kawanan keseluruhan, dan masing-masing akan berbeza, kerana keindahan membuat sesuatu yang menarik dengan tangan anda sendiri adalah keindahan produk baru, tidak seperti yang sebelumnya, dan tidak ada batasan untuk imaginasi, tidak ada batasan untuk kesempurnaan!
Kembali
Komen (1)
  1. Kat
    #1 Kat Tetamu 18 Julai 2014 01:50
    0
    Tepat sekali! Http: //washerhouse.com/3/ms/1316-brelok-iz-viskoznoy-salfetki.html

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh