DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Hank Moody Gelang
Mungkin setiap orang yang menonton rancangan TV atau filem hanya mengalami perasaan dan sebahagian kehidupannya, tetapi para pahlawan yang paling disukai oleh para penonton, sangat gembira dengan aksesoris pakaian yang betul, sama ada anting-anting, gelang atau gelang. Sesungguhnya ramai yang membaca artikel ini memuja siri Lascivious California dan watak utamanya, Hank Moody, yang dimainkan oleh David Duchovny. Dan jika anda tahu siri ini, maka anda tidak boleh membantu tetapi memperhatikan gelang pahlawan, dan anda telah mencari sendiri yang sama untuk masa yang lama. Sekarang masalah ini diselesaikan, di samping itu, tidak perlu menghabiskan banyak wang untuk penghantaran dari negara lain untuk gelang. Anda boleh melakukannya sendiri, dengan tangan anda sendiri.

Untuk melakukan ini, untuk merealisasikan mimpi lama anda menjadi kenyataan, anda memerlukan alat dan bahan berikut untuk pekerjaan:
- gunting;
- benang dengan jarum (sepadan dengan warna gelang);
- tali pinggang kulit - 2 meter;
- gam atau gel varnis;
- perlawanan atau lebih ringan;
- buku nota atau dostochka;
- dua pengapit.

alat dan bahan untuk kerja


Potong 50 cm dari kord kulit kami dan keluarkannya separuh.

Potong kord kulit


Di kedua-dua belah pihak kami membaiki kord kulit dengan klip, menyambungkannya pada notebook atau papan.

tarik tali


Kami mengambil sisa tali kulit dan menjahit ujungnya dari sisi gelung terbentuk di belakang satu bahagian kord, seperti yang ditunjukkan dalam gambar di bawah.

mula menganyam


Kini kami memindahkan kord ini ke hadapan dan menghidupkannya di antara dua garis selari, jadi untuk bercakap, dari pangkal gelang itu. Oleh itu, "flip" kord ini mestilah di antara kedua-dua baris ini!

Hank Moody Gelang


Kami melakukan prosedur yang sama di sisi lain.

Hank Moody Gelang


Menenun dan ganti. Itulah yang kita ada.

Hank Moody Gelang


Jangan lupa untuk memastikan bahawa sisinya licin, tidak melengkung.
Apabila anda sudah cukup berpasan untuk pergelangan tangan anda, maka, pertama sekali, kami menjahit kord asas dengan yang mengikatnya. Kemudian, potong bahagian kord yang tidak perlu dan selesaikannya, seperti pada mulanya dengan gam atau gel menggilap. Apabila varnis atau gam kering, kemudian dibakar dengan lembut.

Hank Moody Gelang

Hank Moody Gelang

Hank Moody Gelang


Ikat di kedua ujung kancing asas. Itulah, gelang Hank Moody anda siap! 

Hank Moody Gelang

Hank Moody Gelang

Hank Moody DIY Gelang

Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh