DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Untuk mengelakkan cermin bilik mandi daripada fogging
Setiap seorang daripada kami menghadapi masalah apabila meninggalkan bilik mandi, anda cuba mencari cermin untuk prosedur kosmetik, tetapi tidak ada. Keseluruhan permukaan cermin di dalam air dan jatuh. Anda perlu menunggu sehingga bilik berventilasi, dan akhirnya anda dapat melihat pantulan anda.

Cermin tersembunyi


Masalah ini diselesaikan dalam tiga cara. Pertama, anda boleh menguatkan mod pengudaraan. Untuk melakukan ini, gunakan peminat khas, yang dibina di dalam hud knalpot bilik mandi dan menghidupkan jika perlu. Kedua, pemasangan kabin mandi yang menyelamatkan stim di dalam akan datang untuk menyelamatkan. Ini, tentu saja, tidak murah, tetapi sangat berkesan.
Kaedah ketiga adalah mudah dan hampir bebas. Ia terdiri daripada menggosok cermin dengan syampu yang mudah. Ini dilakukan semasa pembersihan biasa, apabila cermin dibasuh dan disapu kering tanpa coretan. Setem mana-mana syampu di rumah diambil dan digunakan pada permukaan cermin. Grinding tetesan ini dengan kain kering tidak akan sukar. Prosedur ini akan mengambil hanya beberapa minit dan tidak akan meninggalkan tanda pada kaca. Cermin akan kelihatan seperti biasa.
Jangan ambil syampu terlalu banyak, kerana ia perlu disapu untuk masa yang lama sehingga tidak ada kotoran. Ia akan cukup ½ sudu teh untuk cermin yang berukuran 50 × 70 cm. Jenama syampu tidak penting.
Hasilnya muncul sejurus selepas prosedur air. Dinding dan siling bilik mandi ditutup dengan penyejatan, sementara cermin tetap tidak berubah. Sebagai perbandingan, saya pertama kali hanya menutup satu setengah cermin dengan syampu dan menilai hasilnya selepas mandi. Hasilnya sudah cukup untuk 2-3 minggu. Kemudian prosedur itu perlu diulang.

cermin bersih


Oleh itu, kaedah rakyat yang mudah untuk mengekalkan cermin di bilik mandi tanpa kerja-kerja fogging seratus peratus. Senyuman kecil dalam menggosok syampu pada kaca dan wap cahaya!
Kembali
Komen (2)
 1. Kipas
  #1 Kipas Tetamu 14 April 2015 11:44
  0
  Krim pencukur lebih baik, terdapat lebih banyak gliserin!
 2. smith
  #2 smith Tetamu 17 Februari 2016 13:37
  0
  Pemanasan kayu di bawah cermin Sekeping pemanasan filem untuk lantai Harga harganya 25 * 45 adalah 75 rubel, dan makanan itu dilakukan dari pencahayaan bilik mandi. Ia mengambil masa kira-kira 1 jam untuk melakukan kerja ini.

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh