DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» »Daisies dalam pakaian dalam
Bunga-bunga dalam kaus kaki atau, kerana mereka juga dipanggil, bunga-bunga dengan muzzles adalah hiasan dalaman yang sangat luar biasa dan asli di pedalaman anda. Bunga-bunga yang indah dan lucu akan menggembirakan pemiliknya, menyebabkan senyuman dan kelembutan. Bunga semacam ini juga sesuai sebagai hadiah kepada kawan dan saudara-mara anda.
Jadi, untuk pembuatan bunga itu, kita memerlukan bahan-bahan seperti:

-caprona (kain kaus kaki)
- benang dalam nada kain, jarum
gunting
-intepon
gam
- bunga separa
mata perkakasan
periuk bunga
gipsum
polyfoam

Mula-mula kita mengambil pemanis sintetik, mengoyakkannya dalam kepingan kecil dan meletakkannya menjadi tiga timbunan yang sama.

pemanis sintetik


Sekarang kita akan menutupi penyejuk sintetik dengan bahan kapron, memberikan bentuk bola yang tidak sangat cembung dan membaiki hujung kain yang bebas dari belakang dengan elastik reguler untuk rambut.

kami akan menampung pemanis sintetik dengan bahan kapron

musim sejuk sintetik nilon


Kemudian kami mengambil pemanis sintetik dan merobeknya menjadi dua buasir kecil, satu lebih besar dan mengedarkannya di bawah kain kerja kain. Ini adalah hidung dan pipi masa depan bunga kita.

pemanis sintetik

ketat


Sekarang dengan bantuan senarai kecil kita perlu membentuk hidung, pipi, mulut dan bibir di muka.
Kami menyentuh jarum dengan benang yang lebih tulen dan teruskan ke firmware. Kami menandakan kedudukan jambatan hidung dengan jari kami dan mula mengetatkan dari kanan ke kiri. Hanya menuding jarum pada satu titik supaya jahitan itu tidak kelihatan seperti yang mungkin.

kita membentuk hidung


Jahit 5-6 kali dan bawa jarum ke bawah, kemudian naik lagi, membentuk lubang hidung pada hidung.

kita membentuk hidung


Dalam proses ini, betulkan dan selaras bentuknya, dengan jarum anda boleh membetulkan penyelewengan kecil, mengikat dan mengepam penyinapan sintetik, yang ada di dalam muncung.

kita membentuk hidung


Apabila anda telah selesai membentuk hidung anda, potong benang dan simpan dengan teliti.
Untuk mengetatkan pipi dan mulut, lebih baik menggunakan dua jarum. Kami dapati titik atas pipi dengan jari-jari kami, mulailah jarum dan tarik balik secara serentak. Tegas untuk mengasah. Kami melakukan perkara yang sama dengan pipi yang lain, menggunakan jarum yang berbeza.

bentuk wajah


Kami mengikat benang bersama-sama, mengetatkan mereka pada masa yang sama. Kami mengikat dan memotong benang yang berlebihan. Lepaskan sintepon dengan jarum di mana bibir atas produk itu dan, suntikan jarum di bawah bibir bawah, bawa ia di bawah hidung dan sekali lagi turunkannya. Kami mengetatkan benang dan memotong kelebihannya.

kita membentuk mulut

kita membentuk wajah


Kami menyalakan tempat di mana mata akan terpaku. Menjahit di belakang tempat yang terikat dengan tali elastik. Kami memotong tisu yang berlebihan. Kami melakukan manipulasi yang sama dengan seluruh bahan kerja. Kami gam mata (anda boleh menggantikan aksesori dengan butang biasa).

gam mata

gantikan dengan butang biasa


Kami mengambil bunga buatan (anda boleh bunga matahari, daisies, bunga mawar, dan lain-lain), melapisi tengah dengan gam dan lem muka stok. Setelah melakukan perkara yang sama dengan bunga yang lain, kami mengambil periuk bunga, polistirena dicincang di sana dan, setelah memasukkan bunga, isi dengan gypsum bercerai.
Gypsum set sendiri boleh dicat dengan cat akrilik hitam atau dihiasi dengan benang hijau.

daisies dalam pakaian dalam

daisies dalam pakaian dalam


Anda boleh menghiasi dengan serangga dari manik-manik atau busur dari reben satin. Dalam produk ini untuk dekorasi, saya menggunakan boneka pop dalam pakaian dalam, koboi dan capung yang diperbuat daripada manik, serta risalah dan bunga yang diperbuat daripada manik juga.
Membuat bunga sedemikian adalah pengalaman yang menarik dan menyeronokkan. Saya harap anda berjaya dan inspirasi kreatif!
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh