DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Membuat keg bir
bir keg


Untuk membuat setong untuk minuman anda perlu:
• bir kosong boleh;
• tabung akhbar - 52 keping;
• gam pembinaan PVA;
• gunting;
• pisau alat tulis;
• benang jahit;
• bulatan kadbod;
• Lem "COSMOFEN".

Leher bir boleh dipotong dan tiub surat khabar terpaku pada gam COSMOFEN di sepanjang pinggir potong. Bahagian tengah balang itu disalut dengan gam PVA dan dibalut dengan beberapa lapisan dengan tiub lembut dalam sebarang perintah untuk membuat penebalan. Penggulungan di atas adalah tebal dengan lem dan dibenarkan kering.

boleh

melekat tiub akhbar

bungkus tengah kaleng

kot dengan gam

gam tiub secara menegakDinding barel masa depan dicipta dalam beberapa peringkat. Pertama, sebahagian kecil dari dinding itu dilapisi dengan gam dan tiub diletakkan di barisan yang ketat di atasnya. Sedikit berlepas dari tepi tong, tiub ditarik dengan benang yang kuat di kedua-dua sisi. Mereka membenarkan struktur mengeringkan sedikit dan meletakkan tiub lebih jauh. Apabila permukaan seluruh balang ditutup, ia dilapisi dengan gam dan dikeringkan semula.

gam tiub secara menegak

menetapkan dengan benang

sekitar tong

sekitar tong


Melangkah mundur dari tepi barel untuk memundurkan struktur dengan benang, kotkan kawasan ini dengan gam PVA dan letakkan dua baris tiub, tutup gunung. Sekali lagi, keseluruhan produk ditutup dengan gam dan dikeringkan.

memotong lebihan

menetapkan dengan gam

biarkan kering

biarkan kering


Lingkaran yang sama dengan diameter bahagian bawah dipotong dari sekeping kadbod dan terpaku pada pelekat universal COSMOFEN.
Produk siap ditutup dengan noda kayu dalam warna rosewood. Di peringkat kedua, tong dilapisi dengan varnis tanpa warna - pengisi pada asas akrilik. Sekarang tong ini tidak takut basah dan boleh berfungsi sebagai wadah untuk minuman.

kami membuat lilitan

kami membuat lilitan

potong bawah

gam di bahagian bawah

varnis

laras siap

membuat keg bir
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh