DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
Anak kucing kacak, lucu dan canggung suka bermain - simbol rumah yang selesa, suasana hati yang baik, kehangatan dan cinta. Tiada apa-apa yang lebih menyenangkan daripada memegang keajaiban berbulu di tangan anda, mendengar dendamnya dan memahami bagaimana anda memerlukannya. Atau buat keajaiban sendiri ...

Hari ini kita akan mengikat anak kucing.

ikat anak kucing


Kami akan memerlukan benang dari Angora Trinity Combine (bulu separuh dengan mohair) dalam dua lipatan, nombor cangkuk 2.5 dan beberapa benang Iris, pengisi (winterizer sintetik, winterizer sintetik atau holofiber), mata plastik, talian pancing dan gam.

Kami bersatu setiap bahagian secara berasingan, dalam lingkaran. Ia tidak perlu untuk mematuhi dengan tepat bilangan lajur yang tepat, anda boleh membuat penambahbaikan, dan jika anda ingin sedikit mengubah bentuk, maka mengapa tidak?

Kepala.
Bermula merajut Dengan 6 lajur penjuru tunggal berleher (selepas ini SBN) - ini adalah permulaan tradisi setiap bahagian. Dalam baris ke-2, gandakan bilangan sbn (12), pada baris ke-3 dan seterusnya kita menambah 6 sbn sama rata. Aditif dibuat sehingga 42 sbn, kami merangkul 3 baris tanpa bahan tambah dan mula menurunkan pesanan terbalik. Setelah mencapai 12 sbn, kami bukan No. Foto dengan pengisi dan selesai merajut kepala.

kami merajuk kepala anak kucing

barang kepalamu

selesai merajut


Forelegs
6 sbn di cincin, dalam baris ke-2 kami berganda hingga 12 sbn, dalam baris ketiga kami menambah 3 sbn dan kemudian kami bersatu dengan panjang yang diingini, kami mempunyai 15 baris.

forepaws


Kami barang-barang dan meninggalkan benang untuk kemudian menjahit ke badan.

Kaki Hind.
6 sbn di cincin, dalam baris ke-2 kita berganda hingga 12 sbn, pada ke-3 kita tambahkan 6 sbn.
4 p - 1 lajur yang mengagumkan, 2 lbn, lajur yang indah, 2 lbn, 1 megah, 11 sbn. lajur yang subur meniru cakar - ini adalah bahagian depan kaki. Dalam baris ke-5 dan ke-6 di atas cakar, kita membuat 3 seragam berkurangan, 12 sbn kekal. Kami sedang pemadat.
Kami bersatu 7.8 dan 9 baris sama rata.
Dari baris ke-10, kita mula tambahkan di hadapan. Dalam 10, 11, 12 baris sebanyak 3 kenaikan.
13,14 baris kami bersatu sama rata.
Pada 15.16, kita turun di hadapan dengan 3 sc.
Dalam baris ke-17 dan ke-18, kita bersatu 15 sbn. Kami barang dan meninggalkan benang.

Kaki Hind

Kaki Hind


Torso.
Kami bermula dengan 6 sbn dan terus bersatu, seperti yang kita bersatu kepala, tetapi lebih oleh 1 baris dan mendapat peningkatan sehingga 48 sbn. maka kami merangkul 7 baris sama rata dan mula berkurang. Kami juga membuat pengurangan sebanyak 6 sen, tetapi tidak dalam setiap baris, tetapi melalui baris. Tubuh diperolehi dalam bentuk pir. Kami mengurangkan hingga 6 sbn dan meninggalkan benang.

Torso


Telinga.
Kami mengumpul 10 VP dan bersatu segitiga di baris terbalik sbn, berkurangan 2 sbn. berturut-turut. Kami mengikat segitiga sbn. Telinga adalah satu-satunya dan sedikit tergantung, kami merajut Briton kali ganda.

Ekor kuda
Kami memulakan cara yang sama seperti kaki depan, merangkul 15 baris dan membuat 1 kenaikan, selepas 15 baris peningkatan 1 lagi, maka kami merangkul lagi 15 baris dan ekor selesai.

Ekor kuda


Kami mengikat semua bahagian badan, dan kini sudah tiba masanya untuk membina.

sudah tiba masanya untuk membina


Kami tertanya-tanya di mana dan cara terbaik untuk menjahit di setiap bahagian dan berhati-hati melampirkan.

sudah tiba masanya untuk membina


Mereka mengumpul badan dengan kaki dan ekor, maka kami menetapkan membentuk muncung. Pertama kita menjahit telinga. Kami memudahkan kerja dan tidak mengikat pipi kami, tetapi hanya bersulam hidung dengan iris merah dan menariknya dari dalam, menonjolkannya pada muncung, dan hanya terpaku mata kami. Dan kemudian mereka melekatkan kepala ke badan.

kepala ke batang badan


Langkah terakhir ialah lampiran antena. Dalam versi kami, ini adalah garis memancing 0.3 mm, dilipat menjadi 20 tambahan, terputus di tepi, diikat di tengah dan ditarik melalui pipi.

terikat di tengah


Itu sahaja. Kucing lain muncul di rumah.

kucing muncul di rumah
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh