Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Valentine dengan kandungan yang lazat
Cuti yang indah menghampiri - Hari Valentine. Semua orang sedang bersedia untuk bercuti ini dengan cara mereka sendiri. Seseorang menandakannya, dan seseorang tidak hadiah semua orang suka mendapat. Hari ini saya ingin memberitahu anda bagaimana dengan cepat dan mudah membuat hati yang comel - kotak gula-gula, yang akan menjadi valentine paling menyenangkan dan lezat untuk jiwa anda. Anda akan terkejut betapa cepatnya dan mudah dilakukan!

Apa yang anda perlukan untuk membuat valentine:
• Kertas berwarna pejabat.
• gam PVA.
• Gunting.

gam kertas gunting


Kami mengambil sekeping kertas berwarna dan lipatnya separuh bersama.

lipat helai pada separuh


Sekarang lipat lagi pada separuh untuk mendapatkan jalur tebal yang panjang. Kami melipat jalur ini supaya kami mendapat segitiga - ia akan menjadi asas bagi hati.

lipat semula separuh


"Twist" tepi segitiga dengan gunting untuk memudahkan jantung membentuknya. Kami mula mengumpulkan kotak itu. Kami membungkus satu tepi segitiga dan melekatkannya ke bahagian dalam separuh kedua segitiga dengan tepi yang bengkok.

Keluarkan tepi dengan gunting


Sekarang kita membuat luka di kedua-dua belah segitiga untuk memasukkannya ke satu lagi dan gam di sisi kedua segitiga, seperti yang pertama.

buat luka dan kumpulkan


Sekiranya jantung tidak merata, cuba luruskannya, anda boleh melekatkannya dengan lapisan kertas yang lain di luar supaya ia lebih kuat dan lebih cantik.

Kad Valentine yang lazat


Kami mempunyai hati sedemikian, ke dalam sel yang anda boleh memasukkan gula-gula yang lazat yang suka jiwa anda. Sekiranya anda mengambil sekeping kertas format yang lebih besar, anda akan mendapat jantung yang lebih besar, yang akan menampung lebih banyak gula-gula. Dalam kes ini, sel-sel perlu dibahagikan lagi kepada dua lagi sel, supaya masing-masing menghasilkan dua. Akibatnya, anda boleh merawat kekasih anda dengan gula-gula yang lazat. Eksperimen!

Kad Valentine yang lazat
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh