DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
Beberapa orang tahu bahawa Holly adalah lambang Krismas. Burung hantu berambut perang sedang duduk di holly ini, menjaga rumah. Saya ingin memberitahu anda bagaimana untuk membuat magnet dengan burung hantu ini. Napkin boleh dibeli di kedai alat tulis, di pasar raya. Jika tidak ada serbet dengan imej burung hantu, anda boleh mengambil yang lain, contohnya, dengan Santa Claus.

Apa yang anda perlukan:
• tuala,
• kertas magnetik,
• semburan rambut,
• gam Globus telus (gam untuk kasut).

anda perlukan


1 langkah.
Ambil sekeping kertas magnet 10 * 15 cm (saya beli di kedai komputer, di mana kertas foto biasa dijual).
Sekarang gunakan serbet dan lihat sama ada imej burung hantu itu sesuai. Kami tandai dengan pensil dan memotong yang tidak perlu dari belakang

lembaran kertas magnet

memohon serbet


2 langkah.
Sekarang kita memecahkan tepi supaya salji tidak perlu kelihatan.

Pisahkan lapisan dari serbet


3 langkah.
Pisahkan dua lapisan bawah dari serbet.

gam


4 langkah.
Kami akan meletakkan serbet pada kunci magnet. Saya mendapati bahawa adalah mustahil untuk bekerja dengan gam PVA, kerana ia keriput serbet terlalu nipis, daun terlalu banyak benjolan tebal di bawah imej. Oleh itu, saya memutuskan untuk menggunakan Globus pelekat yang telus. Ia kering dengan cepat, tidak meninggalkan keriput, satu-satunya negatif ialah perut pada serbet. Kami tidak memakai gam sekaligus, tetapi sedikit demi sedikit - kami memohon satu kawasan, melicinkannya, mengambilnya. Kerana lem kering sangat cepat.

Sekarang buka tepi


5 langkah.
The smudges tidak dapat dielakkan, jadi kami memotong tepi keriting. Pertama, kita memotong kira-kira bahagian utama imej dengan gunting yang mudah, kemudian kiasan secara garis besar dengan gunting manikur untuk menekankan daun tumbuhan holly di mana burung hantu duduk. Tumbuhan ini adalah lambang Krismas.

semburan rambut


6 langkah.
Untuk melindungi serbet daripada kelembapan, gunakan lapisan penyepuh rambut yang kuat.

disetrika


7 langkah.
Burung hantu kering, kemudian akhirnya memperbaiki varnis dengan besi untuk mengeringkan varnis. Ia perlu menunggu sehingga varnis menguap, sebaliknya apabila menyeterika batang magnet. Oleh itu, kami memohon 3 lapisan, walaupun lebih banyak adalah mungkin. Berikut adalah Winter Owls dan bersedia!
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh