Lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Keseronokan hiasan
Tahun baru - Ini adalah masa kegembiraan dan keseronokan. Apa yang lebih baik daripada rakan-rakan dan saudara-mara yang ikhlas di mana anda boleh bersenang-senang dan bersantai? Sudah tentu, tiada apa-apa. Saya ingin berkongsi dengan anda idea saya bagaimana untuk menjadikan Malam Tahun Baru lebih menyeronokkan.

Jadi apa yang anda perlukan untuk melaksanakan idea ini:
Lidi panjang kayu atau tongkat lain.
Gunting.
Cetakan bibir yang berlainan, pince-nez, kumis atau lukiskan diri anda, kerana fantasi berjalan.
Pensil hitam.
Kadbod yang tebal.
Cat akrilik atau gouache.

lukis kosong


Pertama sekali, kita menarik kosong, jika tidak boleh dicetak. Kemudian potong mereka di sepanjang kontur.

bulatan


Kini kami menggunakan apa-apa kosong pada kadbod dan bulatan. Kami juga lakukan dengan semua bilah potongan yang tinggal.

Kumis atau senyuman kadbod


Kumis atau senyuman kadbod, apa yang anda mahu lakukan, cat dengan pensil hitam.

cat


Selepas pensil terdapat tempat-tempat yang tidak dicat, tetapi kami memerlukannya. Pensil akan menjadi asas kepada lapisan cat. Sekarang kita cat semua butiran dengan akrilik atau gouache.

akrilik atau gouache


Sudah cantik, bukan? Sekiranya dikehendaki, anda boleh menutup semua angka dengan varnis, tetapi ini tidak perlu. Sekarang satu-satunya perkara yang tinggal adalah melekatkan angka-angka ke atas tusuk kayu. Menggunakan gam super atau sebarang gam yang boleh dipercayai, gam semua angka pada kayu.

angka dengan varnis

Hiasan ceria


Ternyata kayu ini dengan angka pada akhirnya. Mereka dilakukan dengan cepat dan tidak sukar, terutamanya jika anda melakukannya sendiri, tetapi dengan syarikat yang sama kawan-kawan yang bergembira. Buat angka yang luar biasa dan terangkan idea anda.
Mengapa pukulan foto dengan hiasan sedemikian bersenang-senang? Ya, kerana anda ketawa dalam prosesnya, dan kemudian, setelah mencetak atau memindahkan foto ke komputer, ingatlah betapa hebatnya itu, dan anda pasti akan tersenyum. Selamat tahun baru
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh