DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » » »Cara menggambar kuda pada pakaian
Tahun Baru menghampiri - tahun Kuda, dan sebagai hadiah kepada diri saya sendiri, saya memutuskan untuk menarik Kuda yang berkilat pada kemeja-T - kuku emas.

Cat


Kapur pada imej kuda unicorn. Sebaiknya, terdapat margin 5 cm di tepi - kerana apabila gambar tidak sempadan, imej tidak kelihatan sangat baik.

Sebagai kontur, saya memutuskan untuk menggunakan enamel emas akrilik (saya mengambil Maxima, pengeluar Polis), dibeli di kedai bahan binaan. Kenapa bukan kontur kain khas? Kerana enamel adalah 100 ml, dan konturnya adalah 20 ml, tetapi kosnya sama, dan anda jarang melihat kontur emas yang dijual - mereka segera dijual. Oleh kerana enamel menjadi cukup sengit apabila digunakan, ia akan sesuai dengan sempurna sebagai kontur.
Kami mengambil botol kecil dari bawah minyak enjin (di sini adalah bentuk yang paling mudah dari muncung), kami melukis cat dengan picagari dan tuangkannya ke dalamnya.

botol minyak enjin


Lukis garis besar emas.

Lukis garis besar emas


Selepas itu, biarkan baju kering selama setengah jam atau sejam. Lebih baik untuk tidak menyeret baju t-shirt, jangan beralih ke bateri, kerana kontur akan dihiriskan di seluruh kemeja-t.

Seterusnya, ambil cat merah di atas kain itu dan sapukan dengan sikat tipis. Badan kuda dilukis sedikit nipis dan keluar lebih cerah, saya cuba menjadikannya lebih gelap.

cat kain

dicat dengan cat


Juga biarkan kering, lebih baik pada bateri. Saya menambah kilauan ke cat dan pergi. Sudah tentu, mereka akan hancur sewaktu membasuh, tapi sekarang mereka akan bersinar.
Selepas itu, kami membetulkan imej dengan besi.

kami membetulkan imej dengan besi


Itulah yang berlaku!

Kuda pada pakaian

Cara menggambar kuda pada pakaian
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh