DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Undangan asal kepada pihak bachelorette
Parti bachelorette adalah peristiwa penting dalam kehidupan pengantin masa depan. Oleh itu, anda perlu mempersiapkannya dengan teliti, memikirkan setiap detail, sehingga jemputan. Jemputan asal dalam bentuk subjek seperti tandas wanita sebagai korset akan dapat mengejutkan teman wanita dan menyesuaikannya dengan suasana perayaan.

Untuk memulakan kerja membuat jemputan, anda perlu:
• sekeping kertas berwarna atau kadbod yang cantik,
• pita renda
• sempit hiasan dekoratif,
• kuku menggilap kuku,
• pensil
• gam;
• penguasa,
• gunting;
• pisau alat tulis.
Sekarang anda boleh meneruskan terus ke kerja kreatif.

Kami melukis dan memotong template untuk poskad masa depan.

Putarkan kertas terbalik dan teruskan lukisan jemputan dalam bentuk korset. Untuk melakukan ini, gunakan penguasa dan pensil.

Anda perlukan


Selepas lakaran jemputan selesai, anda perlu memotongnya. Adalah penting untuk memerhatikan simetri bahagian bahagian depan dan belakang kad. Untuk membengkokkan pinggang korset dan ruffle dari bawah, anda harus melipat kad di separuh, kerana ia sepatutnya melihat pada akhirnya, dan berhati-hati memotong unsur-unsur ini.

Lukis templat


Hiaskan bahagian depan jemputan.

Untuk membuat jemputan lebih asli dan menarik, kami mengesyorkan agar anda melengkapkan reka bentuk menggunakan reben renda. Selepas berhati-hati melincirkan pita dengan gam, gam ke korset korset, seperti yang ditunjukkan dalam foto.

Hiaskan bahagian hadapan


Di tengah, menggunakan kuku menggilap yang mengagumkan, tuliskan nama teman wanita yang kepadanya jemputan ditangani. Adalah dinasihatkan untuk menggunakan varnis dengan berus nipis. Depan kad pos sudah siap!

Hiaskan bahagian belakang kad.

Bahagian belakang korset kertas kami akan menjadi asal sebagai bahagian hadapan, kerana kami akan membuat rentetan di atasnya. Untuk melakukan ini, anda perlu mengambil pisau perkeranian dan membuat dua baris lubang sebanyak 5 keping.

Hiaskan belakang


Seterusnya, kami mengambil tali jalinan hiasan yang sempit dan mengikatnya ke dalam lubang, supaya tenunan yang indah akan berubah. Kami mengikat hujung tepian dengan busur yang bagus.

Jemputan sudah siap, ia tetap hanya untuk menulis di dalam maklumat tentang acara masa depan anda.

Jemputan asal kepada parti bachelorette


Jika anda mahu, anda boleh memilih satu lagi bentuk untuk membuat jemputan. Ia boleh menjadi poskad dalam bentuk pakaian, tas tangan, kasut, dan sebagainya. Jangan menghadkan diri anda kepada fantasi. Tambah elemen baru pada ciptaan anda, menghiasnya dengan manik, manik, busur dan rhinestones.
Rakan-rakan anda dengan senang hati akan menerima jemputan yang luar biasa dan kreatif untuk pihak bachelorette.
Kembali
Komen (2)
 1. Lala
  #1 Lala Tetamu 3 November 2013 01:14
  0
  apa mimpi ngeri ...
 2. Nancy
  #2 Nancy Tetamu 30 Januari 2014 10:11
  0
  Saya juga tidak boleh lulus ... idea itu tidak buruk, tetapi kertas itu tidak berjaya dipilih, siluet dipotong crookedly dan lubang-lubangnya jauh lebih besar daripada menyentap itu, mungkin ada beberapa reben yang akan datang.

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh