DIY lakukan sendiri
Kelas induk, arahan, tip berguna, resipi.
» » »Kehidupan kedua najis
Ia berlaku sepanjang tahun perabot memakai dan kehilangan penampilannya. Dalam artikel ini kita akan cuba memberikan kehidupan baru dan reka bentuk melihat ke bangku lama. Daripada bahan yang kami perlukan:

-glue PVA;
Benang bulu
- berus;
-material, meter persegi, dalam kes kami, velor telah digunakan.

Agar komposisi menjadi terintegrasi, adalah wajar untuk mematuhi skema warna.

najis


Kami mengambil najis lama. Ia mesti disapu dari debu atau kotoran berminyak, di mana gam akan menjadi lebih lancar.
Langkah pertama. Ia adalah perlu untuk memotong kain segi empat tepat untuk menutup mata penumpuan dari lalang, kerana ia tidak akan mudah untuk memangkas mereka dengan benang. Mereka diikat dengan mudah, di sisi yang salah mereka dilincirkan dengan lapisan gam nipis. Ia akan berubah dengan lebih tepat jika segi empat tepat sedikit lebih besar dan sedikit menonjol pada kaki.

kain segi empat tepat


Langkah kedua, menghiasi kaki dan lalang. Lapisan nipis gam PVA digunakan untuk seluruh kaki. Adalah penting untuk mengamati perkadaran, lapisan haruslah seperti benang di satu sisi tetap, tetapi tidak sepenuhnya tepu dan mengekalkan penampilannya.

mula membalut kaki


Selanjutnya, bermula dari bahagian atas, kita mula membungkus kaki. Ini adalah proses yang sangat teliti, anda perlu cuba untuk tidak meninggalkan jurang yang besar dan mengawal supaya semua pihak adalah berkadar, walaupun. Apabila seluruh kaki dibalut, benang harus dipotong dan diamankan dengan gam dari bahagian dalam.

bungkus dengan benang

balut seluruh benang


Dengan cara yang sama, anda perlu lakukan dengan semua kaki dan lalang, dan kemudian memberi mereka sedikit masa untuk kering.
Setelah proses menghias kaki selesai, kami meneruskan ke dekorasi bahagian atas najis.

Kehidupan kedua najis

proses menghias kaki selesai


Ia adalah perlu untuk memotong bahan yang sepadan dengan kawasan bahagian atas najis, meninggalkan kira-kira 2 sentimeter di sisi. Elaun itu hendaklah 1 cm lebih besar daripada ketinggian tempat duduk.

Hiasan meja bungkusan DIY


Seluruh permukaan dari bahagian yang salah dirawat dengan gam PVA. Sekali lagi, lapisan harus nipis, ia sangat tidak diingini untuk kain basah. Anda boleh cuba untuk meletakkan gam di atas najis, dan selepas itu memohon kain, tetapi dalam kes ini, ia tidak akan begitu tegas.

memotong bahan


Selepas permukaan diproses, kain itu sama rata digunakan pada bangku. Tepi dibengkokkan dan terpaku pada bahagian yang lebih rendah dan tidak kelihatan.

diproses dengan gam PVA


Sudut boleh dipotong apabila pesawat utama telah ditetapkan, dan dipotong dengan perlahan meletakkan satu di atas yang lain. Dalam kes ini, najis akan kelihatan lengkap dan menyenangkan mata.

najis yang elegan akan menarik perhatian


Setelah selesai bekerja, sebaiknya mengambil najis ke balkoni, atau ke udara segar dan biarkan ia kering sepenuhnya selama kira-kira sehari.
Seperti bangku yang elegan akan menarik banyak perhatian dan akan menggembirakan tetamu dengan keasliannya.
Kembali
Komen (0)

Baca juga

Kod ralat untuk mesin basuh