DIY csináld magad
Mesterkurzusok, utasítások, hasznos tippek, receptek.
A hajékszerek (hajcsavarok, rugalmas szalagok, fejpántok stb.) Nagyon fontos részei a gyönyörű és eredeti frizurák létrehozásának. Az üzletekben nem olcsók, de mivel minden egyes divat számára több darabot (különböző formájú, színű) kell lennie, ezeket megteheti saját kezével.
Egy gyönyörű hajpánt létrehozásához saját kezével az alábbi anyagok szükségesek: 2 zsák különböző színű gyöngyök (ebben az esetben fekete és arany), vékony horgászzsinór, fekete elasztikus szalag 3 cm széles, fekete szálak, tű.
A kötszer két részből áll, gyöngyökből szőtt. Először meg kell határoznia a termék hosszát, hogy helyesen megkapja a horgászzsinór kívánt hosszát. Ehhez mérje meg a fej hosszát az egyik fülről a másikra. Szorozzuk meg a kapott hosszúságot 4-szel - ez lesz a horogsor hossza, amelyre szükséged lesz egy csíkhoz. Hajtsa félbe a horogsort, hogy megjelölje a középső pontot. Vegye ki a fekete gyöngyöt, és pontosan a közepére öltözzön. Húzza a horogsor egyik végét a gyöngy ellenkező irányába és húzza meg.

Gyöngyös haj zenekar

Gyöngyös haj zenekar


A horgászzsinór mindkét végén 3 arany színű, 1 fekete és 3 arany színű gyöngyöt kell húzni.

Gyöngyös haj zenekar


Ezután helyezzen fekete gyöngyöt a horogsor egyik végére, és húzza a horogsor másik végét a másik oldalon. Szerezz egy gyűrűt.

Gyöngyös haj zenekar


Hasonlóképpen szövik a termék kívánt hosszúságához. Ez az 1. rész lesz.

Gyöngyös haj zenekar


A kötés második része (2. rész) ugyanúgy van szőtt, csak a színeket meg kell változtatnia fordítva - egy gyűrűhöz 3 fekete gyöngyöt, 1 aranyat, 3 fekete, egy aranyat kell kötni. És így tovább a végéig. Az egyenlő szalagok elkészítéséhez számolja a gyűrűket az első termékben, és a másodikba fonja meg.

Gyöngyös haj zenekar


Amikor a két rész készen áll, összekapcsolhatja őket. Mindegyik résznek a végén 2 szabad horgászzsinór lesz. Vegye ki a végét az 1. rész horgászvezetékével és rögzítse a 2. rész elejéhez (vonal nélkül). A 2. rész legelső gyöngyében húzza ki az 1. rész két horgászzsinórját különböző oldalról, és rögzítse a csomóhoz a rögzítéshez. Ezután húzza az 1. rész első összeköttetését vonalak nélkül a 2. rész első linkjére, majd a második összekötőre stb. a végéig.

Gyöngyös haj zenekar

Gyöngyös haj zenekar


Amikor az 1. rész két eleje összefonódik a 2. rész végével, húzza ki két horgászzsinórt az 1. rész elsõ gyöngyébe, és kösse össze egy csomóval.

Gyöngyös haj zenekar

Gyöngyös haj zenekar


Duplazzuk meg a gumit és varrjunk fekete szállal. Így az íny szűkebb lesz, és nem fog nyújtani a közeljövőben.

Gyöngyös haj zenekar

Gyöngyös haj zenekar


Amikor az elasztikus kész, feszítse ki az első szalag horgászvonalának egyik végét a tűbe, és varrjon az elasztika egyik oldalán. Tegye ugyanazt a másik oldalon.

Gyöngyös haj zenekar

Gyöngyös haj zenekar

Gyöngyös haj zenekar

Gyöngyös haj zenekar
Megjegyzések (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine vendég 2013. június 15, 12:12
    0
    Nagyon köszönöm a gumival kapcsolatos tanácsot! Nagyon hasznos :)

Olvassa el

Hibakódok a mosógépekhez