Csináld magad
Mesterkurzusok, utasítások, hasznos tippek, receptek.
» » » »Gyönyörű könyvjelző
Mindenki, aki szeret könyvet olvasni, tudja, hogy a kényelmes könyvjelző nagyon fontos. Nem lehet túl nagy, de nem is túl kicsi. Sokan szeretik, hogy a könyvjelző nem csak praktikus, hanem érdekes is. Ez a mesterkurzus mindenkit megtanít, aki szereti a könyveket és tudja, hogyan kell horgolni, hogyan lehet magadról eredeti és vicces könyvjelzőt készíteni.
A könyvjelző színe különböző lehet, ahogy tetszik. Úgy döntöttem, hogy nem sokat kísérletezem, és kötöztem egy egyszerű fekete-fehér macskát. Beletelt:
- fehér és fekete szálak, akrilt vettem - nem szeszélyes és kényelmesen illeszkedik;
- a szál vastagságához megfelelő horogszám;
- olló és egy cérna tű.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez


Mindenekelőtt meg kell kötöznünk a macska testét. Két különböző átmérőjű körből áll - az egyik kissé kisebb, mint a másik. Annak érdekében, hogy minden kör közepén ne legyen vonzó lyuk, elkezdjük kötni őket az Amigurumi hurokból.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez


Kötöttünk az Amigurumi hurkot öt darab egyetlen horgolóval, és húzzuk meg a golyó farkát úgy, hogy az általunk készített első és utolsó hurok egy kis körben legyen összekapcsolva. Csatlakoztassa az oszlopokat egymáshoz egy összekötő hurokkal, és kezdje el szélességben kötni a körünket. Ahhoz, hogy a palacsinta szélességében hullámok nélkül eltérjen, öt új hurkot kell hozzáadnia minden új sorhoz, egyenletesen elosztva őket egymás után. Kiderült, hogy ez a két kör.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez


Az egyik körben hagytam egy kis szálfonalat, és összeragasztották a részleteket. Ezt megteheti egy tűvel ellátott menettel.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez


Ezután elkezdjük készíteni a macska "szőrmét". A teljes kerületet fekete szálkal kötik össze.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez


A fekete fonal második sorában macska lába található. Ezek összekapcsolásához nyolc léghurkot kell készíteni, majd a hatodikban kötött két dupla horgoltot és egy összekötő hurkot. Kiderül, hogy ilyen párna.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez


Miután három levegőhurkot kötöttünk, és az elsőben ismét két dupla horgoltot és egy összekötő hurkot kötöttünk. Kiderült, hogy két párna. A harmadikt ugyanúgy kötjük, mint a második, csak a levegőhurkok nem három, hanem kettő lesznek.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez


Ugyanígy kötöttük meg a többi lábat is. A „lábak” kissé hosszabbak legyenek, mint a „fogantyúk”, tehát ne nyolc léghurccal, hanem tízvel kezdje őket. Amikor a mancsok a helyükön vannak, folytathatja a füleket. Kötöttük őket egy fehér szállal. Készítünk hat horgolt horgolt - ez az első sor.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez


Szűkítse a következő sorokat, amíg a fül élesvé nem válik. A második pontosan ugyanúgy történik. Próbáld meg ugyanazokat a füleket szerezni. Kiderült, hogy itt egy ilyen csodálatos könyvjelző.

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez

Gyönyörű könyvjelző egy könyvhez
Megjegyzések (4)
 1. Maria
  #1 Maria vendég 2013. július 25, 19:49
  0
  Cool feltalálta! mosoly
 2. Tanya
  #2 Tanya vendég 2013. december 7, 19:29
  0
  Cho jó mosoly
 3. Maria
  #3 Maria vendég 2014. július 19., 20:49
  0
  Szeretem, hogy általában szeretem a kiscicákat, nincs szó szuper !!!!! Rákacsintás
 4. névtelen
  #4 névtelen vendég 2017. augusztus 13., 13:53
  1
  Nagyszerű !!!

Olvassa el

Hibakódok a mosógépekhez