DIY csináld magad
Mesterkurzusok, utasítások, hasznos tippek, receptek.
» » » »Hogyan kaphatok különleges dekorációt?
Nevezetesen egy dekoráció polimer agyagból, vagy, mint más néven műanyagból (hőre lágyuló műanyagok) készülnek. Ezt az anyagot nagyon könnyű használni: hasonlít a gyurmára. Néha "felnőtt gyurmának" hívják. És helyesen, mert ez az anyag egyáltalán nem gyermekjáték. A polimer agyaggal végzett munka befejezése után a kész ékszereket be kell helyezni a kemencébe, majd a kezét alaposan meg kell mosni.

Ma arról beszélek, hogyan lehet szegfűszeg fülbevalót készíteni.


Ehhez szükségünk van:
1) levélpapír kés
2) vízálló ragasztó
3) tű
4) Fülbevalók - fülbevalóink ​​alapja
5) Egy papírlap (vehet üveglapot, kerámia csempét - ez az, hogy a munkafelület homogén, megkönnyebbülés nélkül)
6) fólia
7) lakk (a lakokat speciális üzletekben értékesítik; felhasználhatók a termék fényességéhez és a színtelítettség fokozásához; de ha a városban nincs ilyen üzlet, akkor a legegyszerűbb átlátszó körömlakkot használhatja)
8) Maga a polimer agyag. Bármelyik színt választhat.

Hogyan kaphatok különleges dekorációt?


A munka megkezdése előtt mosson kezet, és fertőtlenítőszerrel kezelje őket. Először azt a kezünket óvatosan összeroppantunk a kezünkben, hogy az felmelegszik és jobban hasonlít a gyurmára. Ezután szétválasztunk egy kis darabot a teljes tömegből, gördítünk belőle egy tortát az ujjainkkal, és csomagoljuk úgy, mint egy pita kenyér:

Hogyan kaphatok különleges dekorációt?


Ezután pontosan ugyanazt a kört vagy ovális képet gördítjük ki, és rögzítjük a magunkhoz, amelyet már készítettünk. A szirom természetesebb megjelenése érdekében kissé csavarja át a széleit tűvel. Valahogy így néz ki:

Hogyan kaphatok különleges dekorációt?


Ezután felkapunk még néhány sziromot. A virágméretet saját maga választhatja ki, preferenciáitól és kívánságaitól függően. A standard átmérő körülbelül 1,4 - 1,8 cm

Hogyan kaphatok különleges dekorációt?

Hogyan kaphatok különleges dekorációt?


Van egy ilyen virágunk. Óvatosan tegye papírlapra vagy csempére, és ugyanúgy készítsünk egy újat is.

Hogyan kaphatok különleges dekorációt?


Ha a virágok kiderült, hogy nem pontosan ugyanaz az Ön számára, akkor ne aggódjon, mert a természetben soha nem fog találni két azonos fát vagy levelet.
Két virágunkat egy fóliára tesszük, amelyet egy sütőlapra szétterítünk. Fülbevalókat sütünk a kemencében. Az időt és a hőmérsékletet fel kell tüntetni a műanyag csomagoláson. Ha ezt a csomagolást nem tartja meg a helyén, vagy nem találja, akkor a polimer agyagot 130 ° C-on 15-30 percig süssék (ez a vastagságtól és a térfogattól függ) rendelésre végzett munka) Fülbevalóink ​​10 percig tartanak (ismét maga a műanyag függ).
Sütéskor különös figyelmet kell fordítani a szagara. Ha szokatlan, ismeretlen aromát érez, azonnal vegye le az ékszereket a sütőből és nyissa ki az ablakokat. Ha túlexponálja a műanyagot, akkor ez a specifikus szag fájni fogja a fejét, mert ez az agyag mérgező anyag.
Miután a fülbevalók készen álltak, hagyja lehűlni. Később ragasztja a virágokat és a kiegészítőket a vásárolt ragasztó használati útmutatójában leírtak szerint. A ragasztó megszilárdulása után lakkot kell felvinni a fülbevalókra, ez meghosszabbítja a műanyagból készült ékszerek élettartamát.

Hogyan kaphatok különleges dekorációt?
Megjegyzések (1)
  1. marina
    #1 marina vendég 2013. június 14, 22:27
    0
    Nagyszerű! Köszönet az oldalnak!

Olvassa el

Hibakódok a mosógépekhez