Učinite to sami
Majstorske tečajeve, upute, korisni savjeti, recepti.
» » »Korisni domaći jogurt za vaše mališane
Naša voljena djeca toliko su se zaljubila u jogurt da ne mogu bez njega. Trgovine su prepune mnogih vrsta ovog proizvoda.
Proizvođači dodaju mnoge konzervanse ovom prekrasnom napitku. I iako razumiju da to rade za djecu, oni i dalje koriste kemiju.

Postoji jedan recept za pravljenje domaćeg jogurta. Njegov sastav potpuno isključuje konzervanse i boje. Vaše voljene bebe će jesti takav proizvod s velikim zadovoljstvom. Izvodi se elementarno. Sastav uključuje sve vitamine koji našoj djeci trebaju. I svojim mirisom i ukusom zadivit će svu djecu.

Korisni domaći jogurt za vaše mališane


Trebamo voće: banane, jagode, borovnice, maline i marelice. Općenito, mogu se dodati i druge bobice. Sve je vrlo jednostavno. Fino nasjeckajte voće i dodajte ga kefiru, po mogućnosti masnom te sve izmiješajte. Naš nevjerojatan i ukusan jogurt je spreman.

Korisni domaći jogurt za vaše mališane


Djeca će biti iznenađena takvom nezamislivom ukusu. Djeca će vam zahvaliti na ovom jogurtu. Vlastiti proizvod energiziraće vašu djecu cijeli dan.

Korisni domaći jogurt za vaše mališane


Kuhajte kod kuće i jedite za zdravlje.
Vrati se
Komentari (2)
 1. V.A.L.E.K.
  #1 V.A.L.E.K. gosti 12. prosinca 2012. 19:08
  0
  tako lako nije ni pomislio da je sve pri ruci
 2. Angelinka
  #2 Angelinka gosti 22. avgusta 2017. 23:04
  0
  Jednostavno i ukusno, dobro je jesti takav ukus u bilo kojoj dobi. U hladnoj sezoni možete koristiti bilo zamrznute bobice ili džem.

Pročitajte i

Kodovi pogrešaka za perilice rublja