Učinite to sami
Majstorske tečajeve, upute, korisni savjeti, recepti.
» »Gel pents pikado
Ne tako davno, ukopavajući se u zalihama, otkrio sam staru metlu iz puške. Pikado je odavno slomljeno i izgubljeno. Nisam htjela kupiti novi kit, a odlučila sam napraviti nove strelice od tijela ručke.
Za to su uzete uobičajene gel olovke. Prvo uklonite jezgru s pastom i odvijte oba poklopca. Zatim trebate uzeti glinu, iglu, šibice i komad papira za bilježnice.

Pikado gela olovke


Uzmite prednju kapu i utaknite iglu u nju, istaknite. Zatim uzmemo plastelin i čvrsto zatvorimo zarez u kapici. Nakon toga, trebate uzeti šibice i malo otopiti ploče, tako da je bolje upasti u pukotine na niti. Nakon toga će se glina malo sjediti i trebat će je čvršće isklesati. Zatim morate uzeti komad papira za bilježnicu i od njega valjati gusti jastuk, duž promjera kapice. Potrebna nam je da igla naknadno ne izađe. Uzimamo mali jastuk i nalijepimo ga na vrh plastelina, na njega također zalijepimo plastelin. Sve, glavni dio je spreman.

Pikado gela olovke


Zatim trebate napraviti šljokicu za pikado. Izrađena je od papira. Da biste to učinili, uzmite list albuma, napravite kvadrat od njega i savijte prema sljedećoj shemi. Zelene linije su pregib prema van, plave linije su pregib prema unutra. Nakon toga izgledat će poput piramide u kojoj trebate malo odrezati vrh. Zatim mazimo tijelo ručke PVA ljepilom i stavljamo šljokicu. Gladite papir tako da nema mjehurića i ostavite da se osuši. Zatim stavljamo kapu s iglom. Sve, zanat je spreman.

Pikado gela olovke


Kako baciti. Bacanje takve strelice malo je drugačije nego inače. Takva strelica mora biti izbalansirana na prstu i obilježiti ovo mjesto nečim, na primjer, ogrebanim nožem. Za ovo mjesto i prilikom bacanja morate držati strelice. Ostaje samo trenirati bacanje na metu. Usput, zbog veće težine, takva će pikado letjeti dalje od obične.

Pikado gela olovke
Vrati se
Komentari (2)
 1. tigozawr
  #1 tigozawr gosti 7. lipnja 2012. 14:09 sati
  0
  kamo je otišao moj komentar ?! ljut
 2. Dmitry
  #2 Dmitry gosti 27. kolovoza 2015. 12:39
  0
  Napravio sam takve stvari iz medicinske šprice i četiri šibice. Ako nije bilo medicinske igle, uzeta je obična šivanje, 4 šibice i električna vrpca. Bila je to smiješna stvar.

Pročitajte i

Kodovi pogrešaka za perilice rublja