Učinite to sami
Majstorske tečajeve, upute, korisni savjeti, recepti.
» »Jednostavna zarada s Yandex.Tolok. Moje osobno iskustvo
Pozdrav, danas vam želim reći kako organizirati dodatnu zaradu u projektu Yandex.Toloka. Ovaj članak će izostaviti postupak registracije u projektu i povezivanje Yandex.Money novčanika, jer je vrlo jednostavan i prosječni korisnik interneta neće imati poteškoća (u ekstremnim slučajevima, tehnička podrška Yandex-a uvijek će vam pomoći). U članku se govori o jednom od jednostavnih, zanimljivih i visoko plaćenih zadataka, nazvanom "Fotografije zgrada NOVO". Želim dodati da ako živite u relativno malom gradu s populacijom od oko 300 tisuća ljudi, ovaj zadatak će vam dosljedno donositi 5 ili 6 tisuća mjesečno, ili možda čak i više, sve ovisi o vašoj želji.
Jednostavna zarada s Yandex.Toloka. Moje osobno radno iskustvo

Što vam treba za rad


Da biste radili na ovom zadatku, trebat će vam:
 • - pametni telefon opremljen kamerom i GPS-om (Android ili iOS);
 • - aplikacija Yandex.Tolok instalirana na ovom pametnom telefonu;
 • - prisutnost najmanje jednog slobodnog sata vremena za rad.

Nastavljamo s zadatkom


Otvaranjem aplikacije Yandex.Tolok, vidjet ćete popis dostupnih zadataka, među kojima morate pronaći "Fotografije NOVIH zgrada".
Dodatna zarada Yandex Toloka

Odaberite ga i u sljedećem izborniku kliknite "otvori kartu".
Dodatna zarada Yandex Toloka

Nakon dovršetka ovih koraka otvorit će se podaci o lokaciji i najbliže zgrade koje je potrebno fotografirati, kao i cijene radnih mjesta u dolarima.
Dodatna zarada Yandex Toloka

Savjetujem vam da odaberete zadatke prosječnog troška, ​​u mojoj regiji to je 0,39 dolara. Kad ste na mapi odabrali točku sa zadatkom koji vam se sviđa, kliknite na nju i prijeđite na sljedeći odjeljak, gdje morate kliknuti na "Nastavi".
Dodatna zarada Yandex Toloka

Zatim će se otvoriti obrazac za unos podataka. Potrebno je:
 • - ispunite odjeljak fotografija "Snimite fotografiju zgrade sa svih strana." Trebalo bi biti najmanje 4 fotografije zgrade (lijevo, desno, sprijeda, straga). I fotografije organizacija potpisnika u zgradi, ako postoje;
  Dodatna zarada Yandex Toloka

  Dodatna zarada Yandex Toloka

 • - popunite fotografije odjeljka "Fotografija adresne pločice", gdje je potrebno priložiti fotografiju adresne pločice zgrade, ako je nema, zatim zadatak u blizini iste ulice;
  Dodatna zarada Yandex Toloka

 • - ostavi komentar. Ako naznačite stambenu zgradu ili ne, u zgradi postoje organizacije, kao i informacije o bilo kakvim smetnjama u fotografiranju (na primjer: drveće zatvara kuću s desne strane, čineći je nedostupnom za fotografiranje). U tom slučaju u prvom odjeljku priložite fotografiju.

Dodatna zarada Yandex Toloka

Nakon što izvršite sve ove korake, morate kliknuti "Pošalji".

plaćanje


Za dovršavanje jednog zadatka potrebno je oko 15 minuta. Odnosno, za sat vremena mogu se izvršiti najmanje 4 zadatka. Dobijamo 4 * 0,39 = 1,56 dolara. Ako se prevede, to je 101,4 rubalja. Nije loše za jedan sat tihe uporabe?
Izdvajamo se u ispunjavanju ovog zadatka:
 • - pokušajte birati kuće bez organizacija, to će olakšati proces fotografiranja, kao i smanjiti vrijeme za dovršetak jednog zadatka;
 • - ako je zgradu teško fotografirati s bilo koje strane, ne odbijte zadatak, već objasnite u čemu je problem i napravite fotografiju kako biste je potvrdili;
 • - ako izvršavate zadatke kvalitativno, tada će se troškovi za te zadatke povećati;
 • - Ne brinite zbog toga što će se zadaci u vašem gradu završiti, jer se u ovom projektu s učestalošću od 1 ili 2 mjeseca ažuriraju i opet će biti dostupni.

Moja zarada


Za one koji još uvijek sumnjaju u pouzdanost ove metode rada sa skraćenim radnim vremenom, dodajem snimku zaslona moje zarade.
Dodatna zarada Yandex Toloka
Vrati se
Komentari (1)
 1. badbloc
  #1 badbloc posjetitelji 11. srpnja 2019. 11:09 sati
  4
  Jeste li špijun sat vremena?

Pročitajte i

Kodovi pogrešaka za perilice rublja