Učinite to sami
Majstorske tečajeve, upute, korisni savjeti, recepti.
Postoji puno tehnika izrade zanata od improviziranog materijala.
Volim gledati u različitim televizijskim emisijama kako obrtnici rade sve vrste stvari vlastitim rukama neredovno zaposlenje, Od tamo sam dobio informacije i želju da učinim nešto u stilu dekupaž, Ako imate dobru maštu i improvizirane materijale, možete raditi vrlo zanimljive i jedinstvene stvari. Sama tehnika omogućuje obavljanje poslova pomoću tkanina, papira, kože, gumba, cvijeća i još mnogo toga.


Evo, na primjer, prilično nepismena limenka za kavu, grančice starog umjetnog cvijeća i obična mreža voća s maštom i zlatnom bojom pretvorena u veličanstvenu zlatnu vazu. U mom slučaju to je bila mreža. Možete koristiti bilo koji teksturirani materijal.


Očistimo staklenku papirne etikete i stavimo rešetku na nju. Usput, možete čak i bez rešetke, ali prikladnije je popraviti cvijeće na njemu. Staklenku u mreži bojimo zlatnom bojom iz konzerve. Međutim, boja može biti bilo koje boje. Ako se prvi put obojilo ne baš dobro - nije zastrašujuće.


Pažljivo popravljamo nasumičnim redoslijedom, tj. Kako vam kaže vaša maštarija, grančice s lišćem i cvijećem. Zrnce se mogu popraviti u sredini svakog cvijeta. Grančice i cvijeće mogu se pričvrstiti na ćelije rešetke niti ili ljepila. Mislim da će dodatni elementi iz školjki izgledati vrlo dobro.


Nakon pričvršćivanja svih dodatnih elemenata, rezultirajuću vazu treba ponovo obojati sa svih strana i ostaviti da se osuši. Želim vas upozoriti - ukrasna vaza. Nećete staviti svježe cvijeće u njega. Međutim, možete staviti suho cvijeće ili umjetno cvijeće tretirano istom bojom. Nadam se da će takva vaza ukrasiti vašu unutrašnjost. Na isti način možete napraviti staklenu bocu u stilu decoupage neobičnog oblika.


Vrati se
Komentari (0)

Pročitajte i

Kodovi pogrešaka za perilice rublja