Tee se itse
Mestarikurssit, ohjeet, hyödyllisiä vinkkejä, reseptejä.
» »Jäähdytys

jäähdytys

Mestarikurssit:

Säädettävä tietokoneen jäähdytysjärjestelmä

Tarjoan helppokäyttöisen ja helppokäyttöisen tietokonetuulettimen ohjausjärjestelmän. Järjestelmässä on 3 asentoa: - poistettu käytöstä; - hiljainen tila; - maksimitila.

Tee se itse pumpun CBO

No, mikä on CBO, luulen, että jotkut jo arvasivat - tämä on vesijäähdytysjärjestelmä. Mikä on pumppu? - Tämä on pumppu, joka saa jäähdytysnesteen kiertämään järjestelmän läpi. Artikkelissa kerron teille yhden esimerkin kotitekoisesta pumpusta. . .

PC: n ohjauspaneeli

Tietokoneen modifiointiprosessissa on usein tarpeen ohjata sisäänrakennettuja puhaltimia tai jotain taustavaloa. Tätä varten teemme ohjauspaneelimme. . .

Tietokoneen suodatin

En tiedä sinusta, mutta olen jo kyllästynyt puhdistamaan tietokoneeni. Tosiasia, että tietokoneeni on makuuhuoneessa, ja lakanoista ja tyynyistä on yksinkertaisesti sietämättä paljon pölyä. Olen kyllästynyt purkamaan tietokoneen joka kuukausi ja "imemään" pölyä. Päätin päivittää tietokoneen ja lisätä sen

Teemme jäähdyttimen kiintolevylle.

Kiintolevyn, jonka kara-nopeus on 5400 rpm, ei pitäisi olla. työskentele sähkölämmityspatjan kanssa. Lisäksi asianmukaisen ilmanvaihdon vuoksi tapauksen lämpötila ei ylittänyt 39–40 astetta. Oli kysymys kiintolevyn lisäjäähdytyksestä.

Vesijäähdytysjärjestelmä.

Toinen mielenkiintoinen variaatio vesijäähdytyksestä. Tällä kertaa ulkoisessa versiossa suurella patterilla, valoisilla tuulettimilla ja sinisellä vesisäiliöllä. Kaikki tämän voit tehdä omilla käsilläsi kuluttamalla alle tuhat ruplaa.
«Tee se itse - tee se itse"- sivusto mielenkiintoisista kotitekoisista tuotteista, jotka on valmistettu improvisoiduista materiaaleista ja kodin esineistä. Vaiheittaiset mestarikurssit valokuvilla ja kuvauksilla, tekniikoilla, esimerkkejä työstä - kaikki mitä todellinen mestari tai vain käsityöläinen tarvitsee neulatyöhön. Minkä tahansa monimutkaisuuden käsityöt, laaja valikoima suuntauksia ja ideoita luovuudelle.

Lue myös

Pesukoneiden virhekoodit